header.png
Ziua Îndrăgostiților se apropie, au rămas zile numărate pentru a alege cadourile perfecte pentru jumătățile voastre, noi am decis să vă ajutăm în asta. Nu contează câți bani sunteți dispuși să cheltuiți, câți ani aveți, sunteți domnișoară sau tânăr, copil sau adult, în acest articol, cu siguranță veți găsi informație utilă.

Ce cadouri se fac de Valentine’s Day?

#1. Ceva hand-made. Este foarte simplu, rapid și nu vă costă nimic. Dacă iubiții voștri nu pot trăi fără dulciuri nu înseamnă că trebuie să dăruiți o cutie de bomboane, e atât de simplu de a face un cadou special de Valentine’s Day. Pentru iubită puteți face un buchet din dulciuri, iar pentru un tânăr se poate de construit o halteră din ciocolate.

#2. Cadourile pentru ziua îndrăgostiților pot fi pentru pereche, faceți ceva împreună, sau cadonați bijuterie pentru pereche.

  • certificate pentru spa pentru doi,
  • huse pereche pentru telefoane mobile.
  • bijuterii neobișnuit pentru el și pentru ea.
  • parfumuri pentru el și pentru ea, mirosul din aceeași serie vă poate apropia și mai mult.

 
s1

 

#3. În prezent, devin din ce în ce mai populare sesiunile foto în pereche, alegeți un loc romantic, timp potrivit, și, desigur, un fotograf bun, ca această zi să devină de neuitat. La Enter MD poți face o poză și să o printezi absolut gratuit. Această ofertă este valabilă în magazinele de pe străzile: bd. Mircea cel Bătrân 2; bd. Decebal,139; bd. Ștefan cel Mare, 65; bd. Ștefan cel Mare, 124 și str. Alecu Russo 1/1.

Dacă ești un tânăr care se gândește „ce cadou să-i fac iubitei de Valentine’s Day”, noi te vom ajuta.

#4.Construiți un organizer neobișnuit pentru bijuteriile ei preferate. Asta va facilita nu doar viața ei, dar și a voastră, pentru că, cerceii, brățările și pandantivele vor fi într-un singur loc, nu prin tot apartamentul.

#5. Poate ea visează la o nouă pudră sau ruj, sau kit-ul de machiaj e vechi și arată rău, atunci sunteți foarte norocos, produsele cosmetice sunt întotdeauna o alegere bună.

#6. Faceți comandă de un portret la un artist bun, alegeți o poză de cuplu ideală, care e preferata iubitei și așteptați.

 
collage 1

 

#7. Dacă jumătatea voastră spune că nu mai sunteți romantic, noi știm cum se poate de rezolvat această problemă. De Ziua Îndrăgostiților organizați repetat prima voastră întâlnire. În același restaurant/ cafenea, aceleași flori, aceeași mâncare, și desigur un sărut fierbinte la urmă, așa cum a fost atunci.

Domnișoarele, de asemenea, trebuie să fie originale, uitați de cravate, seturi de ras și șosete, gândiți-vă la beneficii, nu fiți banale, gândiți-vă la visele bărbaților voștri.

#8. Cel mai bun cadou de ziua îndrăgostiților pentru el, e legat de hobbyul lui. Posesorii de automobile vor fi încântați de orice gadget pentru mașină, un breloc neobișnuit, video-registrator, căști de calitate înaltă sau încărcător auto.

#9. Pentru cei care iubesc să fie departe de prize, puteți cadona power-bank, este modern, confortabil și nu costă mult.

#10. Bărbații iubesc tot ce este legat de tehnologii, oferiții ceva util pentru calculator:

  • masa pentru laptop,
  • mouse nou,
  • geantă pentru laptop, sau poate fi orice altceva, în magazinele Enter veți găsi tot ce doriți.

 
Collage 2

 

#11. Toate femeile știu că bărbații sunt precum copii mari, care nu încetează să iubească roboții, elicopterele și mașinile de jucărie, sau chiar Playstation sau Xbox, faceți această zi specială pentru ei.

 

Collage 4

 

#12. Enter ca nimeni altul știe că cele mai bune cadouri de Valentine’s Day în Moldova sunt – cele tehnice. Cadonați iubitei sau iubitului telefon mobil sau tableta la care el/ea a visat mult timp. Știți că recent a apărut în vânzare noile smart-phone de la Samsung din seria A (7). Acestea pot fi și telefoane pereche, Samsung A3 pentru ea și Samsung A5 pentru el.

#13. Ca sărbătoarea să fie și mai frumoasă, am făcut reduceri de 30% pentru ceasuri inteligente și fitness brățări. Ai grijă de sănătate, fii în pas cu timpul și folosește timpul la maxim.

 

Collage 3

 

#14. Dacă prietenul/prietena e un gamer înrăit cadonații un set special alcătuit din mouse, tastatură și căști, la super preț.

De Ziua Îndrăgostiților nu uitați să arătați celor dragi toată dragostea și grija voastră, pentru că acesta este cel mai important. Noi vom fi fericiți dacă din cele 15 propuneri de mai sus ați găsit ideea potrivită pentru a face sărbătoare dragostei și mai frumoasă.

Preluat de la: Diez.md