firefox-branding-2-640.jpg
Browserul Mozilla pregătește un rebranding al aplicației şi al serviciilor Firefox. Compania a publicat pe site-ul său două seturi de pictograme modernizate, care reprezintă atât noua identitate vizuală pentru celebrul browser, cât şi noi iconiţe pentru restul de servicii pe care le oferă sau pe care se pregăteşte să le lanseze.

Primul „sistem” este ceva mai nou, mai diferit, complet modernizat, în timp ce sistemul al doilea este puţin mai tradiţional în design, însă în continuare destul de diferit faţă de ceea ce există în prezent. Pe cel de-al doilea rând găsim pictogramele pentru browser-ul Firefox în cele trei versiuni: stabil, developer şi nightly, iar mai jos avem Firefox Focus şi Firefox Reality, proiecte deja existente, scrie go4it.ro.

system-1-640

Compania doreşte să găsească o identitate vizuală care să poată fi folosită mult timp de acum înainte, care să se împace uşor cu adiţii noi la familia sa de produse.

firefox-branding-2-640

Modificări vor putea apărea în orice moment, iar fanii nu pot „vota”, iar cele mai populare design-uri nu vor fi obligatoriu folosite. Firefox doreşte doar să înţeleagă de la fani dacă aceste seturi de pictograme încă reprezintă brandul pe care îl cunosc, dacă fiecare sistem este coerent în design şi dacă acest tip de design ar putea fi adaptat şi la alte produse în viitor.

Preluat de la: diez.md