bill6.jpg
Portalul Reddit organizează în fiecare an jocul „Secret Santa”, la care participă și miliardarul american Bill Gates. În acest an, utilizatoarea cu numele de profil Arrix a fost norocoasa a cărui Moș Crăciun a fost miliardarul american. Femeia a descris cu lux de amănunte ce conținea pachetul și micile daruri trimise de fondatorul Google.

„Aceasta este cutia uriașă și azi noapte am fost uluită!”, își începe Aerrix postarea pe forum, indicând că după ce a deschis cutia a observat imediat poza lui Bill Gates alături de un mesaj în care miliardarul menționează că a făcut o donație în numele ei pe portalul care-i ajută pe tineri să învețe programare — code.org, pe lângă celelalte lucruri așezate în cutie, relatează Agerpres.

„Nu pot să cred că Moș Crăciun te-a uitat anul trecut. Pentru ca să nu îți pierzi încrederea în comunitatea Reddit am inclus mai multe cadouri care sper că îți vor plăcea”, este o parte a mesajului scris de Gates pe bilețelul care însoțea cutia de cadouri. „Vei găsi câteva jocuri video pentru tine, câteva lucruri care să îți țină de cald și trei dintre filmele mele favorite care pot fi vizionate de Sărbători”, scrie Gates.

Pachetul mai conținea o consolă Microsoft Xbox One cu câteva jocuri dedicate, joystick-uri, mănuși pentru ea și pentru câinele său, papuci de casă Harry Potter, jocurile video din seria Legend of Zelda, o carte de bucate și alte câteva lucruri.

Aerrix a postat fotografii cu respectiva cutie de cadouri pe Reddit și i-a mulțumit lui Bill Gates pentru acest gest. Un reprezentant al miliardarului a confirmat pentru IGN că fostul executiv al Microsoft este cel care a trimis pachetul și a participat la tradiționalul schimb de cadouri de Crăciun al membrilor comunității Reddit.

bill7

bill-gates3

bill-gates

bill2

bill4

bill3

Preluat de la: Diez.md