case-vechi.jpg
Călătorim în timp. Ne teleportăm acolo unde mereu este timp pentru tot, unde sunetele sunt mai vii, apa mai gustoasă, pâinea mai aromată și viața mai lentă. Vă invităm să călătoriți vizual la sat prin intermediul unor fotografii ale caselor vechi și uitate din diferite regiuni ale țării.

Am fost frumos surprinși să găsim o pagină de Facebook denumită „Case Frumoase – Republica Moldova”, care împărtășește cu noi comori uitate de la sat – case mici, cochete, niște bijuterii adevărate, dar ce-i drept… foarte triste.

„Nu e greu să observi ce se întâmplă cu un sat, care este prezentul și viitorul lui. Îți trebuie doar răbdare pentru a străbate ulițele, a discuta cu oamenii. Sunt case vechi și frumoase, unele închise pentru totdeauna. Întâi cade un geam, apoi un perete, vegetația pune stăpânire și șterge urmele omului”, transmit „Case Frumoase” pe pagina lor.

Vă invităm să savurați din frumusețea acestor comori pierdute în timp, care trăiesc în ritmul lor absolut negrăbit.

Casele vechi de la sat sunt oglinda culturii noastre, haideți să le privim împreună!

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Preluat de la: diez.md