1485866425346.jpg

Pentru că sunt firi creative și în căutare de emoții și experiențe noi, moldovenii Sorina Dima și Arcady Manah au pozat nud în mijlocul naturii, fiind înconjurați de frigul și zăpada acestei ierni.

Ideea de a realiza o astfel de sesiuse fotografică le-a venit spontan, mai ales lui Arcady care, până acum, stătea în spatele aparatului de fotografiat și dezbrăca femei și bărbați.

„Deci, am avut și eu nebuneala și curajul să încerc ce înseamnă să pozezi nude, iarna, la minus frig, desculță pe gheață și zăpadă. Și chiar e o experiență de nedescris. E ciudată impresia și mai mult te simți fericit că ai făcut ceva bizar, spontan și curajos. M-am întrecut singur pe mine. P.S. Arta are mai multe forme decât cunoaștem noi”, a menționat despre respectiva experiență Arcady.

Sorina Dima, la rândul ei, a specificat, pentru unica.md, că acest shooting nu a avut vreun scop, ci a fost realizat din plăcere.

„Sunt experienţe-n viaţă care nu pot avea o descriere… Exact aşa a fost”, spune tânăra care promite să revină cu ceva la fel de artistic.

 CITEȘTE ȘI: foto | Fiica Victoriei Lungu a pozat fără lenjerie intimă. Cât de sexy arată Valeria la cei 22 de ani?

Preluat de la: Zugo.md