unnamed-1-12.jpg
În perioada 19-23 iunie, o echipa de cicliști a parcurs peste 700 km pe bicicletă pentru cei care nu vor fi capabili să facă vreodată. Ei au mers pe traseul Chișinău – Iași – Lacul Bicaz – Miercurea Ciuc – Brașov – București, înfruntând ploaia, vântul, apoi arșița și, desigur, totul urcând împunătorii Carpați. Scopul lor a fost să colecteze fonduri pentru a susține munca depusă de Hospices of Hope în Moldova, și anume dezvoltarea și consolidarea serviciilor de asistență medico-socială dedicate copiilor și adulților cu boli incurabile și condiții limitatoare de viață din regiunile Republicii.

Evenimentul s-a desfășurat cu mici accidente: la cineva a apărut o pană la roată, de două ori, un alt biciclist a rămas fără lanț, apoi fără o spiță, apoi s-a defectat schimbătorul de viteze, însă toate astea nu au împiedicat bicicliștii să continue să pedaleze pentru a ajunge în fiecare zi tot mai aproape de destinația prestabilită.

unnamed

Aventura s-a încheiat, însă toți cei care vor să susțină și felicite acești 13 bicicliști curajoși, pot face în continuare o donație pe Guvern24

Preluat de la: Diez.md