1526220779141.jpeg

Tineri curioși și dornici de a se vindeca de virusul digital care a lovit Moldova au participat ieri la cea mai utilă conferință de SMM. Aceștia au aflat toate secretele de la patru speakeri care lucrează în domeniu și care au fost gata să răspundă la orice întrebare.

Zeci de tineri au mers ieri la Quarantine SMM Conference pentru a-i stoarce de informații pe Mihai Pociumban, Eugeniu Ganța, Vadim Ciobanu și Eugene Gherasimciuc, speakerii care au împărtășit toate secretele lor, dar și studii de caz utile.

Aceștia au oferit sfaturi din experiența proprie și greșelile comise la început, abordarea dată fiind pe placul publicului, care se declară încântat de organizarea și desfășurarea evenimentului. Mai mult de atât, conferința a trezit și interesul față de promovarea online.

„Mi-a plăcut cel mai mult tema concursurilor prezentată de Vadim Cușnir. Mi-a plăcut simplitatea cu care el a redat informația și sinceritatea cu care a recunoscut că a învățat din propriile greșeli. Totuși, s-a simțit emoția și neexperiența de a vorbi în public a celorlalți speakeri, probabil pentru că sunt la început de cale.

Am învățat că nu-i neaparat să ai o cameră wow pentru a face un film calitativ, e suficient să ai un smartphone bun”, susține Irina Posmag, pentru ZUGO.

În cadrul conferinței, curioșii au putut afla care sunt cele mai eficiente strategii de promovare a evenimentelor în Moldova, dar și cum poți avea o audiență mai mare. Au făcut schimb de idei și au primit răspunsuri la întrebările care demult timp îi măcinau.

„În primul rând vreau să spun că mi-a plăcut tematica evenimentului: viruși, carantină, salvare de SMM moldovenesc, dar și studiile de caz prezentate. Nici la o conferință nu am văzut desfășurarea rezultatelor postărilor astfel încât să se spună toate secretele promovării.

Nu mi-au plăcut că au fost atât de puțini oameni, când, de fapt, a fost multă informație utilă. Sper că asta să nu dezamăgească speakerii și să ne vedem la a doua ediție a conferinței.

La moment promovez un eveniment și am înțeles ce greșeli fac. Chiar de azi voi schimba strategia și voi testa neapărat aplicațiile recomandate pentru editarea videourilor”, menționează Ana Severin.

Și asta nu a fost tot, speakerii i-au învățat pe cei prezenți la conferință cum pot folosi chatboții ca să crească vânzările de 10 ori și mai mult, dar și care sunt cele mai eficiente strategii pentru Facebook-ul Moldovenesc.

„De la Quarantine Digital am luat informație cu sacul. A fost un eveniment strict pe cazuri concrete, informație concretă, iar eu de asta am nevoie. Imediat ce s-a încheiat evenimentul am verificat anumite lucruri dacă așa și este și am început să îmi șlefuiesc metodele și prezența online.

M-a deranjat faptul că oamenii se duc la evenimentele de genul ca la nuntă, adică vor doar lux și scaune cu piele, ar fi mult mai bine dacă s-ar organiza în locații ieftine, dar informația să fie ca la Quarantine, adică pe măsură!

Dar ca utilitate, ele nu că sunt pur și simplu utile, ele sunt necesare pentru orice antreprenor, marketolog, influencer, blogger sau social media manager, pentru că acesta e viitorul marketingului și noi trebuie cu toții să știm cu ce el se mănâncă!”, susține Sergiu Caragia, tânăr prezent la eveniment.

Quarantine SMM Conference este un eveniment organizat de câțiva tineri care lucrează în domeniul Social Media și au fost gata să-i învețe pe participanți cum pot lucra cu audiența din Moldova, dar și alte trucuri cu ajutorul cărora pot avea un rezultat bun.

 

Preluat de la: zugo.md