pol.jpg
Poliția a efectuat 12 arestări duminică, în cursul unui raid efectuat în estul Londrei, în legătură cu atacul comis sâmbătă noaptea în centrul capitalei londoneze, soldat cu șapte morți și 48 de răniți, a anunțat într-un comunicat Metropolitan Police Service, relatează Reuters.

„Ofițeri din cadrul comandamentului de combatere a terorismului al poliției metropolitane au arestat duminică dimineața 12 persoane la Barking, estul Londrei, în legătură cu incidentul produs noaptea trecută pe Podul Londrei și în zone Pieței Borough. Continuă căutările unor adrese”, se arată în comunicat.

Potrivit unui fotoreporter Reuters, patru femei, ale căror fețe erau acoperite, au fost luate de poliție dintr-un bloc de locuințe din Barking, estul Londrei, în contextul în care poliția a anunțat 12 arestări în zonă în legătură cu atacul de sâmbătă noaptea.

fotom

170604092707-23-london-bridge-incident-0604-exlarge-169

fotok

oameni

pol

Amintim că, trei atacatori au intrat cu o dubă în pietoni pe Podul Londrei, după care au înjunghiat oameni pe stradă în zona Pieței Borough. Cei trei atacatori au fost fost împușcați mortal de poliție.

 

Preluat de la: Diez.md