sfdg.jpg
Emoji-urile roșcate, precum și caracterele noi, cu părul brun și cu chelie, sunt disponibile de pe 2 octombrie, odată cu lansarea iOS 12.1 beta 2 de către compania Apple pentru iPhone, iPad, și iPod Touch.

Probabil vă reamintiți momentul în care, în 2017 Unicode au anunțat că emoji-urile roșcate ar trebui să apară în 2018. Această veste a bucurat nu doar persoanele roșcate, dar și alte persoane care nu se puteau identifica cu vreun emoji din cele existente, cum ar fi: bărbații și femeile cu păr creț, oameni cheli sau cu părul gri.

Astfel, printre noile caractere se numără personaje cu păr roșcat, cărunt, creț, chele, emoticoane înghețate, pregătire de petrecere, îndrăgostite, super-eroi, simbol infinit, câteva animale noi precum cangur, rac, papagal, păun și alimente precum mango, brioșă și salată verde.

Vedeți mai jos câteva dintre noile emoji-uri:

dg dsg egrer ginger safb sdgsf sfdg

#Iată cum puteți descărca aplicația iOS Public Beta

Ei bine, Apple nu a anunțat data concretă când aceste noi emoji-uri vor fi disponibile pentru toată lumea. Totuși, dacă vreți să le încercați cât mai rapid, puteți face acest lucru descărcând aplicația iOS Public Beta.

În primul rând, crează-ți copii de siguranță ale telefonului. Este foarte important! Există șansa ca actualizarea software-ului telefonului dvs. să șteargă datele, prin urmare asigurați-vă că s-a făcut o copie de rezervă undeva. Copia de rezervă o puteți face cu ajutorul iCloud sau iTunes.

După ce ați făcut o copie de rezervă, accesați programul software Beta al Apple. Apoi, dați click pe „Începeți”/„Get Started” și înregistrați dispozitivul introducând acreditările de identificare Apple.

După aceasta, accesați versiunea beta.apple.com/profile de pe dispozitivul dvs. iOS și atingeți „Descărcați profilul”/„Download profile”, apoi actualizați dispozitivul iOS pentru a instala orice software beta.

Când emoji-urile noi vor fi disponibile pentru toată lumea, puteți dezactiva programul beta.

Preluat de la: diez.md