INDAGRA-1-2.jpg
Asociația Moldova Fruct, în parteneriat cu Romcarton, parte a grupului francez Rossmann și împreună cu opt membri ai săi, participă la Expoziția Indagra Food 2022, care se desfășoară în perioada 26-30 octombrie 2022, la București. Târgul Internațional reunește cele mai importante companii din industria alimentară.

Expozanții din țara noastră reprezintă standul comun „Moldova – un gust deosebit”. Sunt expuse fructe proaspete și uscate, fructe și legume procesate, precum și sucuri.

Prin intermediul degustărilor organizate, participanții au posibilitatea să ajungă direct la consumatorii de rând, astfel promovând gustul fructelor moldovenești.


Moldova Fruct

Expozanții au avut o întrevedere cu Ambasadorului Republicii Moldova la București, domnul Victor Chirilă, cu care au făcut schimb de idei și chiar au și schițat un plan de lucru cu specialistul diplomației economice.


Moldova Fruct

Moldova Fruct

Anul acesta România deține locul doi la exportul de mere moldovenești și deja doi ani la rând este pe locul doi la exportul prunelor și strugurilor de masă moldovenești.

Preluat de la: diez.md