1538379980217.jpg

Denis Chicu revine cu o nouă serie de fotografii, parte a proiectului „24 de poze în 24 de ore”. De această dată, fotograful a intrat după culisele televiziunii, fiind alături de jurnalistul Gheorghe Gonța timp de o zi.

Cunoscut pentru întrebările sale tăioase din cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, dar și pentru discuțiile cu invitații săi la „Important” de la TVC21, Gheorghe Gonța s-a dovedit a fi și un bun familist. Jurnalistul are doi băieți, pentru care vrea să fie un bun exemplu. 

În cadrul proiectului fotografic „24 ore. 24 poze”, Denis a fotografiat și o zi din viața Oxanei Para. Tânăra conduce de opt ani troleibuzul de pe ruta 22. Prima dată, Denis Chicu a făcut publică istoria de o zi a unui angajat al poliției. 24 de fotografii, făcute în decursul a 24 de ore, ne-au arătat că ofițerul Gheorghe Gasan reușeste să asigure ordinea publică, să facă sport, dar și să-și alinte copiii și soția cu atenție și jocuri. De blițul aparatului foto a fost surprinsă și Luminița Popescu, o stewardessă care activează în cadrul companiei „Air Moldova”, dar și actorul Ion Jitari de la Teatrul „Luceafărul” din capitală.

 

Foto: Denis Chicu via Faceook

Preluat de la: zugo.md