1525462825082.jpg

Șase băieți și șase fete au concurat ieri seara pentru titlul de Miss și Mister USM 2018. Cei 12 finaliști au avut de trecut tradiționalele 5 probe propuse de organizatorii Autoguvernării Studenților Universității de Stat din Moldova. Cea mai frumoasă Miss a fost aleasă o viitoare jurnalistă – Marina Ignat, iar cel mai carismatic Mister a fost desemnat un student de la FRIȘPA – Ilie Viziru.

Cele mai frumoase calități ale finaliștilor, ca: ingeniozitatea, creativitatea și  frumusețea au fost expuse în cadrul probelor. Cu un amalgam de emoții, tinerii pretendenți la marele titlu au pășit pe scenă pentru a se prezenta. Unii au ales să se exprime prin poezie, alții printr-un material video.

„Am simțit emoțiile participanților pe propria-mi piele, pe unii mai curajoși și încrezuți în sine, pe alții mai timizi și rușinoși. Sunt mulțumită de faptul cum s-a desfășurat evenimentul. Toți au fost bravo și demni de premiu, însă orice concurs are un regulament și în baza lui, câștigătorul poate fi doar unul”, susține Irina Boțu, președintele ASUSM.

Au urmat probele de defilare în ie națională, acolo unde participanții au trebuit să-și demonstreze originalitatea. La îndemnul organizatorilor, aceștia au trebuit să poarte în timpul defilării un obiect corespunzător temei. Cineva a venit cu toporul, cineva cu o sticlă vin sau cu un cuptor mai vechi. La această probă, cea care i-a făcut pe concurenți să fie mai vioi, a fost interpreta Diana Stoica.

„Am avut mari emoții, pentru că de ceva timp nu am evoluat într-o sală de tip teatru. Mi-a plăcut selecția juriului, este unul competent. Concurenții au fost minunați și sper să câștige cel mai bun”, susține Diana Stoica.

Pretendenții la titlu au susținut proba de ingeniozitate, dar și defilarea în rochii de mireasă și costum de mire. Fetele cu rochii largi și diademe frumoase au fost suprinse de carismaticii băieți, care au venit cu câte un buchet de flori pentru acestea.

La tema pentru acasă, fiecăruia i s-a oferit posiblitatea să-și demonstreze talentul și creativitatea. Cei 12 au impresionat prin dans, cântec și poezie.

„Îi îndemn pe toți să participe la acest concurs, pentru că nu vor regreta. Am trăit niște emoții frumoase și pentru asta mulțumesc organizatorilor”, spune Dorin Gojin.

Unul dintre jurați a fost interpreta Olia Tira. Pe lângă punctele pe care le-a oferit participanților, artista i-a încântat cu muzică bună și energie pozitivă.

După ce au fost trecute toate etapele și după ce s-au făcut totalurile, coronița de Miss a fost câștigată de studenta de la Jurnalism, Marina Ignat.

„Sunt foarte fericită. Am căpătat o experință nouă. Nu m-am așteptat deloc să câștig, pentru că toți colegii mei au fost buni. Sunt bucuroasă că reprezint această universitate”, a comunicat aceasta.

Trofeul de Mister USM 2018 i-a fost oferit concurentului de la Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative, Ilie Viziru.

„Mi-am făcut prieteni și asta e cel mai important. Este o experiență unică. Sunt foarte mulțumit”, a spus câștigătorul.

La eveniment au fost prezenți și câștigătorii din 2017, Adrian Sîrbu și Corina Braga.

„A fost un moment emoționant pentru mine, mai ales pentru că au participat și colegii mei de la Jurnalism, astfel mi-am amintit de emoțiile de anul trecut”, menționează Adrian Sîrbu.

Menționăm că Universitatea de Stat din Moldova este prima universitate din țară care organizează acest concurs într-o altă formă, oferind posibilitate și băieților să participe.

 

Preluat de la: zugo.md