pilates1.jpg
Elena Goncearova este o tânără din Moldova, care este pasionată de sport și stilul sănătos de viață. A început să practice Pilates în 2005, iar în anul 2008 a emigrat în Dubai, unde acum este instructoare pentru acest gen de sport.

Elena este instructoare la Dhyana Yoga and Pilates Studio, un centru de sport din Dubai, amplasat într-un hotel de cinci stele, cu vederea spre cel mai înalt zgârie-nori din lume. Pe site-ul oficial al centrului găsim și istoria tinerii din Moldova. Astfel, aflăm că dragostea față de călătorii și setea de cunoaștere au determinat-o pe Elena să urmeze mai multe provocări internaționale. Tânăra a urmat un program amplu de formare a cadrelor didactice în domeniul Pilates în Colorado. După acesta ea s-a angajat într-un alt program de formare post-universitară pentru profesioniștii din domeniul Pilates – The Heritage Training din Zurich, Elveția.

pilates5 slide_3 Untitled-46

La momentul de față, Elena împreună cu alte cinci persoane, cu multă pasiune ajută oamenii să-și perfecționeze corpul printr-o serie complexă și profesionistă de exerciții.

pilates1

*Pilates  este una dintre cele mai moderne și mai eficiente variante de remodelare a corpului, dar are și scopul de a ajuta corpul în refacerea post-traumatica. Exercițiile Pilates țin cont de echilibru, de siguranță, de ritmicitatea proprie fiecărui corp și ne ajuta sa ne menținem în formă într-un mod sigur.

Preluat de la: diez.md