2-2-2.jpg
Probabil că fiecare al doilea cetățean al Republici Moldova are cel puțin o pereche de Oldcomuri în garderoba sa. Nu este surprinzător faptul că la fiecare colț putem întâlni un trecător în astfel de încălțăminte pentru că brandul local a devenit îndrăgit datorită designului simplu și a prețurilor foarte accesibile pentru moldoveni.

În ciuda popularității modelelor de bază, uneori dorim să ne deosebim de ceilalți. Fiecare are nevoie de sentimentul propriei individualități. În această vară, scăparea care ne va ajuta să ne îndepărtăm de șabloanele plictisitoare, va fi ediția limitată de la OLDCOM, în 22 de variante pentru adulți și copii, cu printuri exclusive care nu se vor mai repeta niciodată.

DSC_2496

DSC_2531

Inspirați din cele mai noi tendințe, OLDCOM lansează primul print TROPICAL, dedicat dragostei față de vară și entuziasmului pentru călătorii, capabile să completeze orice look. Slip-on-ii tropicali pot fi un accent independent în ținuta aleasă fără a avea nevoie de sprijinul altor elemente, deasemenea permițându-vă să vă evidențiați din mulțime.

1

DSC_2521-2

DSC_2513-2

Ediția limitată va fi lansată pe tot parcursul verii cu câte un print nou în fiecare vineri, în total vor fi 9 printuri unice. Menționăm că numărul de perechi va fi limitat, doar câteva perechi pentru mărime.

Urmărește OLDCOM pe facebook și Instagram pentru a nu rata șansa de a achiziționa printul dorit.

DSC_2597

DSC_2512

Preluat de la: diez.md