1484494052121.jpg

O coafură potrivită pentru birou nu înseamnă doar păr desfăcut sau o coadă ordinară. Se spune că părul prins sau aranjat îți conferă seriozitate și te ajută să te concentrezi mai bine. De aceea, ingeniozitatea este cea care ar putea să te ajute să-ți faci o coafură în doar câteva minute dimineața.

Cu toate că nu în fiecare dimineața îți poți rezerva timp pentru coafură, poți opta pentru coafuri rapide sau machiaje pe care să le realizezi în doar câteva minute. Dacă părul desfăcut nu mai reprezintă o opțiune pentru tine, există o mulțime de coafuri elegante, dar totuși potrivite pentru a fi purtate la birou. Acestea nu necesită mai mult de 5 minute pentru a fi realizate. Cele care vin să ne inspire din nou sunt tot celebritățile.

Inspirat de glamour.ro, ZUGO a pregătit câteva coafuri potrivite pentru a fi purtate la birou.

Coada joasă cu volum a la Victoria Beckham. Pentru a realiza această coafură, păstrează o secțiune de păr în partea din față care să îți încadreze fizionomia și fă o cărare laterală. Tapează părul din creștet, apoi prinde-l pe tot într-o coadă. Pentru a masca aspectul elasticului, înfășoară o șuviță în jurul cozii și fixează cu agrafe.

Împletitură a la Emily Blunt. Trasează o cărare laterală și fă o împletitură spic până ajungi în zona tâmplei opuse. Poți fixa cu o agrafă sau poți continua cu o împletitură normală până jos.

Coc răsucit pentru păr scurt a la Jennifer Lawrence. Fă o cărare pe mijloc, apoi prinde tot părul la spate într-un coc răsucit, ca acela pe care îl porți prin casă în momente de relaxare. Trage câteva șuvițe din calotă pentru a da un aer mai elegant coafurii, la fel și în față, pentru a încadra frumos fizionomia.

Breton dat pe spate a la Jennifer Lopez. Pentru a obține bucle lejere și textură, dormi cu părul prins într-un coc răsucit. Dimineața desprinde părul, iar părul din față îl dai pe spate și îl prinzi cu agrafe. Poți lăsa volum în partea din față dacă forma feței îți permite.

Half-updo a la Jessica Alba. Este o coafură potrivită pentru orice ocazie. Trebuie doar să alegi două șuvițe de la jumătatea capului, să le împletești și să le prinzi cu o agrafă sau cu un elastic discret.

Bucle domolite cu o bentiță a la Blake Lively. Dacă ai părul ondulat sau creț în mod natural, trebuie să încerci această coafură. Nu va trebui decât să alegi o bentiță potrivită pentru birou și să dai părul pe spate. 

Coafură sleek a la Zendaya. Tot ce trebuie să faci este să piepteni bine părul, să faci o cărare laterală și să îl prinzi la spate într-un coc răsucit. Aplică fixativ și treci cu pieptănul prin păr pentru un aspect foarte neted.

Părul dat după urechi a la Rosie Huntington-Whiteley. Această coafură poate fi purtată fie cu părul drept, fie cu bucle. Doar dă părul după urechi și fixează-l acolo cu agrafe pe care să le ascunzi bine.

 

Preluat de la: Zugo.md