1486811983595.jpg

Moda nu stă pe loc nicio clipă, este dinamică și imprevizibilă. La capitolul maniuchiură, moda prevede o doză mare de creativitate și schimbare continuă. Întrucât esteticul unghiilor este foarte important, ar fi minunat să știi ce maniuchiură este în vogă pentru anul 2017.

Inspirat de one.ro, ZUGO a selectat câteva tendințe pentru anul 2017.

O pată de culoare şi spaţiu negativ. Mulți designeri vor adopta pentru acest trend în anul 2017 şi, de la accente metalice, până la tonuri basic precum negru sau navy, toate acestea oferind un aspect extrem de elegant.

Aspect neterminat. Cine a crezut vreodată că dacă laşi mariginile unghiei fără a fi date cu ojă va arăta atât de bine?

Accent holografic. Acelaşi efect, asemănător celui anterior, dar cu un plus de efect care să capteze atenţia sunt accentele holografice. Acestea sunt pline de strălucire şi conferă un look simplu şi discret.

Pietre preţioase. Motivele pietrelor preţioase sunt nenumărate şi, partea bună a acestui trend este că îţi poţi crea modelul exact aşa cum îţi doreşti.

Linii minimaliste. Unul dintre cele mai simple trenduri este cel al liniilor subţiri, orizontale sau verticale pe unghie. Bineînţeles, modelul poate fi realizat exact aşa cum îţi doreşti.

Chenar. O alternativă a manichiurilor minimaliste mai poate fi acest trend al liniilor subţiri şi discrete care să formeze un chenar de-a lungul unghiei.

Diamant. Dacă în anul 2016 manichiurile de tip oglindă au fost un „must have”, anul acesta, accentele de tip diamant vor cuceri glorios trendurile.

 

Preluat de la: Zugo.md