F1-1.jpg
Vara este timpul, când poți să admiri nopți la rând cerul înstelat sau, uitând de zilele prea călduroase, să te relaxezi și să le prinzi în paharul cu un vin spumant perfect. Pe 29 iulie, începând cu ora 18:00, la Sparkling Night noi vă propunem și una și alta. Iată, așadar, 107 motive să alegeți cea mai strălucitoare rochie sau costum și să veniți la cel mai strălucitor eveniment al verii!

1….100 – Exact atâtea feluri de vin spumant Cricova veți putea degusta și procura la Sparkling Night!

101 – Fiecare vizitator al Sparkling Night va avea ocazia să deguste 7 tipuri de spumant abosult gratuit! La intrare oaspeții noștri vor primi 7 vauchere de diferite culori, fiecare culoare corespunzând unui anumit spumant!

20258131_1362008823848553_1794075111458950522_n

102 – La Sparkling Night, amatorii de spectacole astronomice vor avea ocazia să urmărească unul dintre cele mai miraculoase fenomene astronomice anuale – ploaia de stele, numită și Perseide! Printre stâncile de la Cricova ploaia de stele va fi deosebită și fascinantă, întrucât puteți admira câte o sută de stele căzătoare pe oră!

103 – Pentru cea mai sclipitoare seară – Sparkling Night, am pregătit un program muzical magic. Aceste melodii ne vor crea o seară în lumina stelelor de vară, pe care nimeni nu o va uita! Kaiser Band, Brio Sonores Official, The Electro-Acoustic Band NIKORASON’g, Dorel Burlacu Electroswing Project și Moldovan National Youth Orchestra sunt cei ce vor aprinde stelele și inimile voastre pe 29 iulie!

F1

104 – Spumantele de cea mai înaltă calitate trebuie savurate cu adevărate delicii gastronomice. La Sparkling Night veți avea posiblitatea să faceți un pairing perfect din spumant și aperetiv e, preparate de cei mai buni bucătari ai orașului!

 

105 – Doar pe 29 iulie, în cea mai sclipitoare noapte a anului, Sparkling Night, toți oaspeții evenimentului vor putea vizita absolut gratuit cea mai îndepărată zonă a beciurilor noastre – Zona de producție a renumitelor vinuri spumante Cricova – un adevărat regat subteran al acestui produs nobil, secretele căruia vă vor fi deschise de ghizii noștri profesioniști.

106 – Un meniu seducător trebuie să fie însoțit de deserturi magnifice de la cei mai buni cofetari! Pere amețitoare în miere, căpșuni în ciocolată care se topesc în gură și înghețată delicioasă – va fi un adevărat rai pentru amatorii de dulce!

107 – Atmosferă sclipitoare, alături de oameni străluciți și dispoziție frumoasă sub acompanimentul muzicii jazz și a unui spumant desăvârșit care vă umple cupa cu stele.

Iar pentru a avea posibilitatea de a gusta din cele 100 tipuri de vinuri spumante Cricova, va fi organizată cursă regulată de transport Chișinău – Sparkling Night.

vin cricova

Pe data de 29 iulie microbuzul va porni fiecare 15 minute începând cu ora 17:45, până la orele 01.00, de la stația vizavi de circ.

Prețul călătoriei – 5 lei o direcție.

Și dacă încă nu ați luat bilet la festival, vă îndemnăm să o faceți cât mai curând, numărul lor este limitat: De pe afisha.md sau în magazinul Cricova (str. Șciusev 96/1). La intrare veți putea procura biletul cu 250 lei.

Preluat de la: diez.md