Hayat-Koprusu-Cristiano-Ronaldo-et-Angelina-Jolie-bientôt-au-casting-d’une-série-télévisée-turque-.jpg
Vedeta Real Madrid, fotbalistul Cristiano Ronaldo, îşi va face debutul în calitate de actor în serialul turcesc “Hayat Koprusu”, despre criza refugiaţilor sirieni, alături de actriţa americană Angelina Jolie, relatează Mediafax. Filmările vor începe în luna aprilie.

Cristiano Ronaldo, câştigătorul a patru Baloane de Aur, îşi îndreaptă atenţia către actorie. Fotblistul în vârstă de 32 de ani va juca alături de actriţa americană în vârstă de 41 de ani într-un serial despre criza refugiaţilor sirieni.

Ronaldo, desemnat de FIFA cel mai bun fotbalist din 2016, va apărea în “Hayat Koprusu”, o dramă pentru televiziune ale cărei filmări vor debuta în luna aprilie.

Eyup Dirlik, regizorul serialului, a declarat pentru ziarul Turkish Football că Ronaldo va juca într-o scurtă scenă din noul serial care va reuni actori şi actriţe din toată lumea, printre care şi Nancy Ajram.

Serialul urmăreşte parcursul unei familii siriene care fuge din calea războiului pentru a se exila în Turcia. Filmările vor avea loc în Gaziantep, în regiunea Anatolia din Turcia, în apropierea graniţiei siriene.

Ronaldo a comentat public despre criza refugiaţilor, postând în decembrie, pe Twitter un mesaj video pentru copiii din Siria. În respectivul videoclip, Ronaldo a declarat: “Bună. Asta este pentru copiii din Siria. Ştim că aţi suferit mult. Sunt un un fotbalist cunoscut, dar voi sunteţi adevăraţii eroi. Nu vă pierdeţi speranţa. Lumea e cu voi. Ne pasă se voi. Sunt alături de voi.”

De asemenea, Ronaldo a făcut o importantă donaţie către Salvaţi Copiii, care a permis finanţarea pentru aprovizionarea unei tabere de refugiaţi cu mâncare, medicamente şi haine.

Angelina Jolie, care este Ambasador al Bunăvoinţei pe lângă Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi, este şi ea o militantă pentru cauzele refugiaţilor. Aceasta a sensibilizat de numeroase ori opinia publică şi decidenţii politici cu privire la situaţia refugiaţilor.

Preluat de la: Diez.md