Milan-Press-FLYONE-RO-1.jpg
FLYONE continuă să extindă harta destinațiilor, prin adăugarea unor noi locații importante, Milano, Roma, Berlin, Tbilisi și Valencia. Solicitările pasagerilor și crearea unor conexiuni comode și accesibile au impulsionat crearea planului de lansare a acestora.

La data de 27 martie 2023, FLYONE lansează prima cursă spre/din Milano, Malpensa, din rândul celor cinci destinații planificate. Astfel te îndemnăm să cumperi din timp bilete, la doar 43 Euro.

Milano este un oraș plin de viață, unde turiștii pot descoperi arta, cultura, moda, dar și sportul.

Au mai rămas zile numărate până la prima cursă spre această destinație, iar planurile tale trebuie puse bine la punct. Pentru aceasta FLYONE îți sugerează câteva locații de pus pe listă:

# Piazza del Duomo;
# Galleria Vitorio Emanuelle;
# Teatro Alla Scala;
# Sempione Park;
# Bosco Verticale.

Lansarea rutei Chișinău – Malpensa este o ocazie bună de a călători, dar și pentru a facilita revenirea acasă sau deplasările de afaceri.

Frecvența de operare este de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, iar orarul de zbor este unul comod pentru fiecare:

# Chișinău (KIV) 13.30 – Malpensa (MXP) 14.50
# Malpensa (MXP) 15.50 – Chișinău (KIV) 19.10

Ce rămâne să faci:
# Accesează pagina web sau aplicația mobilă FLYONE;
# Selectează data potrivită;
# Bucură-te de zbor.

Despre FLYONE

FLYONE s-a lansat în 2016,  reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței aviației din Republica Moldova. 

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. 

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste un milion de pasageri și să lanseze șase destinții noi. 

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul unu în Armenia. 

Amintim că FLYONE operează zboruri către 38 destinații. 20 Curse regulate spre: Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi și cinci curse charter spre: Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat, Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Preluat de la: diez.md