pride1collage.jpg
După ce internauții i-au trimis sms-uri liderului PL, Mihai Ghimpu, acum cu noua reacție apărută pe Facebook, stegulețul „Pride”, un tânăr din Moldova îndeamnă internauții să-i transmitem președintelui Igor Dodon un val de iubire.

likepresedinte

O nouă reacție este disponibilă pe Facebook la inițiativa celor de la Android. Dacă vrei să-ți exprimi solidaritatea cu comunitatea LGBT, iată cum îți poți activa reacția „Pride”.

Pe Facebook mai sunt disponibile și alte metode prin care oamenii își manifestă solidaritatea și toleranța: de la schimbarea fotografiei de profil până la actualizarea fotografiei de copertă. Totuși, adăugarea unei noi reacții, îți va permite să colorezi pagina ta și a prietenilor tăi într-un curcubeu prietenos.

Vedeți aici cum puteți activa reacția stegulețul „Pride”

În mai 2017, Igor Dodon a declarat că deși comunitatea LGBT sunt cetățeni ai Republicii Moldova, el niciodată nu-i va putea reprezenta

În nici 10 minute de la îndemn, Igor Dodon deja a strâns 10 stegulețe. Fotografia de profil a lui Igor Dodon o găsiți aici.Fotografia de profil a lui Igor Dodon o găsiți aici.

steguletz

Preluat de la: Diez.md