pixel.png

În ciuda vârstei sale, Blue Ivy, fiica în vârstă de 8 ani a lui Beyonce şi Jay-Z, ne vorbeşte despre importanţa spălatului pe mâini în contextul pandemiei de coronavirus. Fiica artiştilor şi-a pus abilităţile la încercare şi chiar a oferit o demonstraţiei fanilor de pe reţelele de socializare cu un nou video publicat de bunica ei, Tina Knowles-Lawson.

”Bună, tuturor! Din moment ce suntem blocaţi în casă, am realizat acest experiment pe care fiecare dintre voi îl poate face acasă. Este foarte important să ne spălăm pe mâini”, a spus Blue Ivy în deschiderea filmării. ”Aşadar, am pregătit un amestec de diferite săpunuri”, explică fiica lui Beyonce în timp ce arată spre camera de filmat un bol de mici dimensiuni, înainte de a le arăta fanilor efectul pe care săpunul îl are asupra ”farfuriei cu coronavirus”, în cazul ei o farfurie cu apă şi piper măcinat.

”Va trebui să vă bagaţi degetele în amestecul de spăunuri şi să vă asiguraţi că este foarte mult produs, apoi puneţi degetul în cealaltă farfurie şi vedeţi cum virusul dispare”, a continuat  Blue Ivy demonstrând că experimentul ei este un real succes. ”De aceea este important să vă spălaţi pe mâini. Dacă vă spălaţi pe mâini, ele vor rămâne curate, iar dacă nu o faceţi vă veţi îmbolnăvi”, a concluzionat fiica lui Beyonce.

<!–

Formul de quiz

–>

La final, micuţa şi-a luat la revedere de la fani şi i-a atenţionat să aibă grijă de ei, să stea în casă şi să se spele mai mult pe mini. După ce a postat filmarea pe reţele de socializare, mama cântăreţei Beyonce a ţinut să transmită şi ea un mesaj în contextul pandemiei de COVID-19.

”În seara aceasta sărbătorim adevăraţii eroi, pe cei care fac sacrificiul de a ne ţine pe toţi în siguranţă şi sănătoşi. Medicilor, asistenţilor şi tuturor celor care lucrează în domeniul sănătăţii care sunt departe de familiile lor şi au grijă de noi, ne rugăm pentru siguranţa voastră”, a spus Tina.

Preluat de la: csid.ro