Diez-960x480-ro-08.jpg
Pregătește-te pentru o vară stilată în culorile tale! Acum ai oferte atractive la dispozitivele și accesoriile IQOS. În„Noaptea Reducerilor”, la centrul comercial „Shopping MallDova”, îți dăm și mai multe motive să îți dorești IQOS-ul – cea mai bună alternativă afumatului, ce combină un design modern şi o funcționalitate avansată.

Beneficiază de ofertă și ia-ți IQOS 3.0 și IQOS 2.4 în versiunea albă. Dispozitivul stilat se asociază armonios cu o gamă largă de accesorii, disponibile în nuanţe trendy. Optează pentru cele mai actuale culori ale sezonului şi accentuează-ți individualitatea!

Fii pregătit de vară cu reduceri de până la 25%! Oferta este valabilă doar în magazinul IQOS din „Shopping MallDova” și doar în „Noaptea Reducerilor”.

Utilizarea IQOS nu este lipsită de riscuri asociate consumului de tutun. Produsul conține nicotină, care generează un grad sporit de dependență și este destinat fumătorilor adulți. Pentru a afla mai multe informații despre IQOS, accesează site-ul www.iqos.com

Ești gata pentru un „upgrade” stilat la prețuri incredibile? Pe 17 mai ne vedem la „Noaptea Reducerilor”!

Preluat de la: diez.md