pixel.png

În contextul epidemiei de corovairus, situaţia din România la ora actuală nu este deloc una strălucită. Numărul cazurilor noi creşte de la o zi la alta, iar unii oameni nici nu par să ia în calcul ceea ce se întâmplă în realitate, ba mai mult, unii dintre ei nici nu respectă măsurile de prevenţie necesare opririi răspândirii virusului ucigaş.

În acest sens, deşi în ultimele luni multe dintre persoanele publice au avut un cuvânt de spus, Feli se numără şi ea printre vedetele careu au izbucnit şi i-a criticat dur pe toţi cei care refuză să respecte măsurile de siguranţă.Vedeta s-a arătat indignată de inconştienţa oamenilor şi a tras un semnal de alarmă.

Mesajul lui Feli pentru toţi cei care nu poartă mască

„Noi nu ne punem masca de protecţie pe nas dacă avem ochelari de vedere, pentru că ni se aburesc lentilele, pe bune? Totul este o prostie, totul este o făcătură. Doamne fereşte-ne, doamne iartă-ne că suntem atât de proşti. Îmi cer scuze pentru felul în care mă exprim, dar sunt foarte supărată. Nu se poate să avem o aşa lipsă de respect. Noi încă ne considerăm buricul pământului, puternici şi nemuritori, că pe noi nu ne afectează”, a spus Feli revoltată. „Purtaţi mască, e aşa un sfârşit de lume, se termină pământul? Dacă nu vrei să ai grijă de tine, ai grijă de oamenii de jurul tău. Purtaţi masca aia, atât”, a mai spus Feli.

 

<!– Şeful Pro Tv şi prima reacţie după ce Andreea Esca a fost atacată feroce: „Sunt mândru.”–> CITESTE PE EVZ.RO: Şeful Pro Tv şi prima reacţie după ce Andreea…
<!– România se închide încet-încet! Se instituie carantina într-o nouă localitate. Localnicii sunt disperați–> CITESTE PE CAPITAL.RO: România se închide încet-încet! Se instituie carantina…

Preluat de la: csid.ro