La-van-a-romper-Brad-Pitt-y-Harry-Styles-actuaran-juntos-en-una-pelicula.jpg
Brad Pitt și cântărețul britanic Harry Styles vor juca împreună în filmul lui Dan Gilroy, „Faster, cheaper, better” au confirmat pentru agenția EFE surse ale companiei de distribuție a filmului în Spania, Vertice 360, informează AGERPRES.

Potrivit sinopsisului oficial, filmul va prezenta impactul inteligenței artificiale asupra sectorului transporturilor.

Acțiunea filmului se întinde pe parcursul a 20 de ani și se desfășoară în mai multe locuri, cu povestiri înlănțuite și multiple personaje printre care se numără un șef de sindicat, un tânăr antreprenor, un director de fabrică și un milionar din sectorul tehnologic, ale căror vieți se întrepătrund ca urmare a automatizării.

„Proiectul este încă în fază de pre-producție și se speră ca filmările să înceapă la sfârșitul anului acesta și începutul anului viitor, astfel încât filmul să poată fi lansat în cinematografe în 2022”, menționează AGERPRES.

Cântărețul britanic Harry Styles și-a făcut debutul ca actor în filmul de război „Dunkirk” (2017), al lui Christopher Nolan, iar acesta va fi al doilea lungmetraj al său.

În ceea ce-l privește pe Brad Pitt, dincolo de activitatea sa de producător, actorul american are o agendă de lucru foarte încărcată cu două filme anul acesta, noul lungmetraj al lui Damien Chazelle, „Babylon” și „Bullet Train”, în regia lui David Leicht.

Regizorul Dan Gilroy a devenit cunoscut în 2014 cu “Nightcrawler”, un thriller cu Jake Gyllenhaal în rolul principal, pe care l-a distribuit şi în filmul “Velvet Buzzsaw” (2019). El a colaborat şi cu Denzel Washington şi Colin Farrell la filmul “Roman J. Israel Esq.”

Preluat de la: diez.md