diez_Decernare-premii-Mastercard-FinComBank.jpeg
Anul acesta, familia Anastasiei Florea se va bucura de magia sărbătorilor de iarnă în frumoasa capitală a Portugaliei. Datorită FinComBank și partenerului de încredere Mastercard, Anastasia va petrece patru zile în Lisabona și va ajunge chiar în ziua de Crăciun la spectacolul Cirque du Soleil. În decursul ultimelor luni, FinComBank, în parteneriat cu Mastercard, a desfășurat promoția „Călătorește spre o aventură unică la Cirque du Soleil în Lisabona!” pentru clienții băncii, în cadrul căreia au fost aleși prin tragere la sorți 45 de câștigători ale valizelor de călătorie și premiul mare, o excursie de Crăciun timp de patru zile la Lisabona pentru întreaga familie.

Câștigătoarea premiului mare se numără printre zecile de mii de clienți ai băncii, care au participat la campania promoțională și care au realizat peste 20 de achitări cu cardul Mastercard de la FinComBank în magazinele din țară și online. Ceremonia festivă de decernare a premiilor a avut loc pe 9 decembrie în sucursala FinComBank din capitală. În cadrul evenimentului, câștigătorii ultimei extrageri, care au efectuat cel puțin cinci plăți cu cardul Mastercard de la FinComBank timp de o lună, și-au primit cadourile, trolerele stilate de călătorie.

„În iulie, împreună cu partenerul nostru Mastercard, am lansat o campanie promoțională de neuitat pentru clienții noștri. În decursul promoției, deținătorii cardurilor Mastercard FinComBank au devenit de trei ori mai activi, achitându-și toate cumpărăturile cu cardul, iar numărul doritorilor de a participa la tragerea la sorți creștea considerabil de la o tombolă la alta. Suntem foarte încântați de feedbackul și de rezultatele excelente obținute în decursul campaniei. Și bineînțeles, ne-am dorit să facem clienții noștri mai loiali și să le oferim cadouri magice de Crăciun și emoții de nedescris”, a subliniat Elena STOVBUN, directoarea departamentului Dezvoltării Businessului, FinComBank

„Mastercard face zi de zi tot posibilul ca deținătorii cardurilor noastre să-și plătească  cumpărăturile rapid, ușor și în siguranță –  în magazine fizice sau online, în Moldova sau în străinătate. În același timp, oferim deținătorilor cardurilor nu doar un instrument comod de plată. Ne străduim mereu să facem mult mai mult, să-i bucurăm cu cadouri plăcute, să-i surprindem și, bineînțeles, să le oferim emoții de neprețuit. Felicitările noastre Anastasiei pentru premiul obținut și îi dorim o călătorie de neuitat cu familia la Lisabona”, a menționat Natalia STEPANOVA, reprezentanta Mastercard în Moldova

Norocoasa câștigătoare, Anastasia Florea, care s-a ales cu marele premiu, se va bucura, fără îndoială, de emoții de neuitat în timpul călătoriei cu familie la Lisabona. Premiul principal include pentru toți patru membri ai familiei:

  • Bilete la avion (Chişinău – Lisabona – Chişinău);
  • Cazare la hotel timp de patru zile;
  • Transfer în Lisabona: Aeroport – Hotel – Aeroport;
  • Bilete la spectacolul de Crăciun Cirque du Soleil;
  • Asigurare de călătorie;
  • Valize de călătorie;
  • Seturi de călătorie.

„De mai bine de opt ani, sunt clienta FinComBank și Mastercard, dar nu am crezut niciodată că vom câștiga. Când am fost apelată de angajații Băncii la ora cinci jumătate seara și am aflat că am câștigat, nu îmi venea a crede, mergeam cu mașina după lucru și plângeam. Iar atunci când le-am povestit părinților noștri, nici acestora nu le venea a crede că am câștigat o astfel de călătorie, cu atât mai mult că este pentru întreaga familie. Am fost foarte surprinși. Nu am câștigat niciodată în viața mea, acesta este primul premiu și unul foarte impresionant, așa că vom folosi și mai activ cardurile Mastercard de la FinComBank. De când eram copil, visam să ajung la un spectacol la Cirque Du Soleil. Acesta este probabil cel mai faimos circ din lume și când ni s-a spus că, pe lângă o excursie la Lisabona, am câștigat și bilete la circ, a fost un cadou de vis”, a relatat Anastasia Florea, câștigătoarea premiului mare.

Și ceilalți câștigători au rămas plăcut surprinși de premiile oferite de Mastercard și FinComBank.

„Nu m-am așteptat să câștig, a fost o surpriză plăcută din partea FinComBank. Primind acest premiu, vreau să mulțumesc în special angajaților de la Sucursala nr.3 care sunt foarte receptivi, drăguți și constructivi și cu care lucrez din anul 2010”, a menționat Ana Iavorski-Baidaus, câștigătoarea unui troler pentru călătorii.

„Sunt un client nou al Băncii. Când am fost contactat de angajații FinComBank și mi-au spus că am câștigat, am rămas fără cuvinte. A fost o surpriză foarte plăcută pentru mine înainte de sărbători. Vreau să le mulțumesc mult și îmi pare bine că fac asemenea cadouri pentru clienții săi”, a subliniat Nicolae Chirtoaca, un alt câștigător al valizei pentru călătorii.

Mulțumirile băncii merg către partenerul său de încredere Mastercard, pentru frumoasa colaborare şi pentru că împreună au reuşit să aducă momente de nepreţuit unei întregi familii şi tuturor participanților campaniei promoționale!

FinComBank le dorește din suflet tuturor clienților adevărate aventuri şi sărbători nemaipomenite alături de cei dragi! Îndeamnă pe fiecare să urmărească paginile băncii, pentru a fi la curent cu cele mai frumoase şi exclusive campanii promoționale!

Bucurați-vă de emoții de neuitat alături de Mastercard şi FinComBank!

Preluat de la: diez.md