Six-Ways-to-Drive-Traffic-from-Facebook-to-Your-Website.jpg
În viitor, aplicarea unei noi poze de profil pentru contul de Facebook va putea veni la pachet și cu schimbarea nuanței de fundal, noile fundaluri adaptive fiind parțial derivate din culoarea predominantă a pozei selectate.

Funcționalitatea descoperită în codul versiunii de Android a clientului Facebook va adăuga un nivel suplimentare de personalizare, probabil, complementând temele de interfață Dark și Light așteptate să-și facă apariția în curând.

Pentru a evita aplicarea unor nuanțe ciudate, sau pur și simplu nepotrivite, selectarea culorii de fundal va fi potrivită cu o paletă de culori predefinite, asigurând că efectul vizual este unul plăcut din punct de vedere estetic.

Chiar dacă noua caracteristică Facebook este la fază experimentală, ne putem aștepta opțiunea pentru culori de fundal adaptive să apară pe Facebook în săptămânile următoare. Între timp, Facebook ar mai putea opera unele modificări de ultim moment, spre exemplu asupra gradienților de culoare disponibili, înainte de a face anunțul oficial, scrie go4it.

Rămâne de văzură în ce măsură vor îmbunătăți aceste opțiuni pentru personalizare aspectul general al rețelei de socializare, după ani de-a rândul în care administratorii Facebook au pus accent pe uniformitate, limitând opțiunile de personalizare. A oferi utilizatorilor mai multe modalități de a se exprima poate fi un lucru bun, însă transformarea rețelei de socializare într-un curcubeu de culori ar putea să nu fie chiar atât folositoare în ansamblu.

Preluat de la: diez.md