facebook-messenger.jpg
Facebook Messenger primește noi funcții. Acestea vor diversifica opțiunile pentru comunicare, vizualizare a fișierelor media.

Principalul element de atracție este noua bară pentru răspuns rapid, pe care Facebook a adăugat-o în modulul media viewer, responsabil cu vizualizarea fișierelor media recepționate. De acum, utilizatorii vor putea comenta direct sub imaginea sau clipul respectiv, fără să deviezi de la conversația principală. Cu noua funcție, este suficient să atingi fotografia sau clipul recepționat, bara de răspuns rapid afișată la partea de jos a ecranului permițând adăugarea unui răspuns doar pentru acesta ,transmite go4it.ro.

O altă noutate (disponibilă deocamdată doar în SUA) este posibilitatea folosirii codurilor QR și link-uri de plată. Suportul pentru coduri QR și link-uri de plată facilitează trimiterea și solicitarea de bani prin intermediul platformei Facebook Pay, chiar dacă nu sunt conectați pe Facebook la momentul respectiv.

Pe lista cu noutăți intră și câteva noi teme de chat, numite Olivia Rodrigo, World Oceans Day și F9. Acestea sunt disponibile pe Messenger și Instagram, putând fi selectate accesând setările de chat.

Preluat de la: diez.md