kayaking-1.jpg
Indiferent de relația pe care o ai cu apa și cu bazinele acvatice, mijloacele de deplasare pe aceste suprafețe îți oferă o oportunitate să descoperi natura din țară din alt unghi. Fie că în fiecare weekend mergi la piscină sau ți-e frică să îți umezești picioarele într-un râu, mijloacele acvatice de deplasare îți garantează securitate, plus că primești și o vestă de salvare. Ce se poate întâmpla cu tine sunt maximum niște ghete ude și un tricou stropit de apă; în rest, vei obține doar emoții pozitive și fotografii desprinse din poveste. În acest material, am adunat pentru tine pensiunile de unde poți închiria un caiac, o canoe, o barcă sau un catamaran pentru a-ți colora amintirile și pentru a te răcori în zilele de vară cu cod galben de caniculă.

Caiacul, plimbarea cu barca sau catamaranul îți oferă experiențe memorabile, ce permit să admiri natura dintr-o altă perspectivă. Iar când obosești să vâslești sau să pedalezi, este suficient să te oprești la umbra unui nuc pentru o scurtă pauză.

# Pensiunea Meșter Faur, Cioburciu (barcă)

Proprietarii pensiunii oferă mai multe activități pentru o odihnă activă. Bunăoară, aici veți putea face plimbări în aer liber cu barca. Aceasta este oferită gratis.

Telefon de contact: 069 520 043
Site-ul pensiunii

# Fata Morgana, Dubăsari, Moldova (catamaran, barcă, schi de apă)

Proprietarii promit că în curând va fi disponibilă o serie de distracții acvatice: schi de apă, plimbări cu barca și hidrobicicleta, jet sky.

Sursă foto: Facebook/Mariana Tănasî

Telefon de contact: 0691 23 310
Site-ul pensiunii
Pagina de Facebook

# Hanul lui Hanganu (barcă cu motor)

Împrejurările și relieful din zonă creează condiții perfecte pentru a trăi emoții excepționale. Pentru cei care vor o alternativă, există barca cu motor. Plimbarea cu viteză de-a lungul râului Nistru va rămâne mult timp în amintiri.

Telefon de contact: 067 112 412
Site-ul pensiunii
Pagina de Facebook

# Agropensiunea Casa din luncă (barcă cu vâsle)

Vara este cea mai bogată în activități, având mult soare și iarbă verde. Oaspeții se pot distra cu diferite activități: plimbare cu barca, plimbare cu căruța, excursii în Trebujeni cu ghid sau fără, excursii la Orheiul Vechi.

Sursă foto: Facebook/AgroPensiunea Casa din luncă

Telefon de contact: 0794 55 100
Site-ul pensiunii
Pagina de Facebook

# Pensiunea turistică „La Nistru” (caiac, barcă cu vâsle, barcă cu motor)

„La Nistru” vă oferă o mulțime de activități captivante, cum ar fi: plimbări cu caiacul, cu barca cu vâsle, cu barca cu motor.

Telefon de contact: 0691 26 516
Site-ul pensiunii
Pagina de Facebook

# Casa Văratic (caiace, catamarane, SUP-uri, bărci cu vâsle, bărci cu motor, canoe)

La „Casa Văratic” aveți o diversitate de mijloace acvatice de deplasare.

Sursă foto: Facebook/Olesya Kuralova

Telefon de contact: 069 650 851
Site-ul pensiunii
Pagina de Facebook

# Eco-Village Văleni (caiace)

Descoperă unicitatea și diversitatea turismului eco din Rezervația „Prutul de Jos” într-un periplu cu una dintre cele șase caiace ce aparțin de Eco-Village Văleni. În funcție de turul ales și de vârsta participanților la activitate, prețul variază de la gratuit (pentru copiii de până la șapte ani) până la 20 de euro pentru o persoană.

Număr de telefon: +373 (0) 7901 7151
Site: Eco-Village Văleni
Pagină de Facebook

Prestatori de servicii 

# Kayakingtours.md (caiace)

Prețul pentru un tur de o zi începe de la 15 euro pentru o persoană și poate ajunge, în funcție de lungimea traseului, până la 20 de euro pentru o persoană. De asemenea, doritorii își pot lua tururi de mai multe zile, iar prețurile variază între 150 și 340 de euro.

Sursă foto: kayakingtours.md

Număr de contact: 0791 46 688
Site-ul prestatorului
Pagina de Facebook a prestatorului

# Kayaking.md (caiace)

Compania pune la dispoziția amatorilor călătorii cu caiacele pe 11 rute diferite ca și locație și lungime. Cel mai mic tur este de șapte kilometri, tur pe care persoanele le vor parcurge în trei-patru ore. Cel mai lung tur este de 35 de kilometri, care poate fi parcurs în 10 ore.

kayaking.md

Număr de contact: 0692 55 575
Site-ul prestatorului
Pagina de Facebook a prestatorului

De ce să optezi pentru o asemenea experiență? Pentru că plimbarea pe apă este lină, mișcarea se face doar cu ajutorul vâslelor care nu poluează și nu sperie animalele acvatice.

Preluat de la: diez.md