Articol-comp.jpg
Mai știți cum se spune că dacă afacerea nu există online, atunci ea nu există deloc? E timpul să creați o prezență online pentru compania dumneavoastră și dacă tot o faceți, făceți-o original și în pas cu cele mai proaspete inovații în domeniul IT.

Alegeți extensia .SRL – apărută în premieră pe piața noastră.

Extensia .SRL – acum și în Moldova!

Extensia .SRL a fost introdusă în anul 2015 în țările care recunosc forma organizatorică a persoanelor juridice de Societate cu Răspundere Limitată. Această extensie a fost destinată exclusiv companiilor cu această formă juridică și este acum disponibilă și în Republica Moldova.

Vreți să obțineți domeniul .SRL GRATUIT?

Dacă da, atunci e foarte simplu!

Pentru a sărbători disponibilitatea acestei extensii în țara noastră, Amplica Hosting a inițiat o promoție namaivăzută la noi. Procurați pachetul de hosting de la Amplica Hosting și primiți extensia .SRL gratuit.

Ce avantaje veți primi?

Pe lângă faptul că obțineți gratuit una dintre cele mai moderne extensii, vă veți bucura de următoarele beneficii, optând pentru extensia .SRL:

#1. Alegeți orice nume unic pentru website-ul Dvs. Extensia .SRL este o zonă nouă în online-ul moldovenesc și încă reușiți să prindeți numele care îl doriți.

#2. Website-ul va apărea mai ușor în motoarele de căutare, fiind optimizat după denumirea companiei. Astfel, prezența online a afacerii Dvs. va fi vizibil îmbunătățită.

#3. Website-ul devine mai credibil în fața vizitatorilor prin faptul că aparține unei afaceri legal constituite. Asta deoarece extensia .SRL este disponibilă doar companiilor legal înregistrate ca Societăți cu Răspundere Limitată.

#4. Numele website-ului va deveni ușor de memorizat pentru toți.

#5. La procurarea pachetului de hosting de la Amplica, primiți și constructorul de website GRATUIT. Crearea unui site devine atât de ușoarp, încât o veți putea face cu plăcere chiar Dvs., în pauza de cafea.

Nu lăsați pe mâine ce v-ar putea aduce beneficii azi! Înregistrați domeniul cu extensia .SRL acum, pentru că mai târziu ar putea fi ocupat deja.

 

 

Preluat de la: diez.md