how-to-store-onions-732x549-thumbnail.jpg
O femeie din China, părăsită de iubitul ei cu câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiţilor locală, a decis să se răzbune aruncând o tonă de ceapă în faţa locuinţei acestuia, conform unui canal media citat miercuri de agenţia AFP.

Femeia din provincia Shandong (est) a achiziţionat online ceapa, cunoscută pentru efectul iritant, şi a livrat-o fostului ei iubit pentru a-l „face să plângă”.

Ea a cerut personalului care a efectuat livrarea să lase ceapa în faţa uşii apartamentului lui şi să plece discret, fără să acţioneze soneria, potrivit Shandong Net.

„Eu am plâns trei zile, acum e rândul tău!”, a scris ea într-o notă care a însoţit încărcătura surpriză, scrie AGERPRES.

Femeia a declarat pentru Shandong Net că relaţia lor a durat un an. Iubitul ei a decis apoi să se despartă „în mod unilateral”.

„Mi-a făcut mult rău, dar a refuzat să plângă”, a explicat ea. Aşa că a decis să-i trimită un cadou care l-ar fi putut face în cele din urmă „să verse lacrimi”.

Chinezii marchează trei sărbători diferite ale îndrăgostiţilor, printre acestea numărându-se Valentine’s Day occidentală, pe 14 februarie, şi Qixi (a şaptea zi din a şaptea lună a calendarului lunar) în memoria eroilor unei legende locale. A treia sărbătoare se numeşte „Ziua Îndrăgostiţilor de pe Internet” sau „Ziua declaraţiei de dragoste” și este celebrată pe 20 mai.

Reacţia tinerei a fost „exagerată”, a declarat fostul ei iubit, conform Shandong Net.

În orice caz, răzbunarea şi-a lăsat amprenta asupra cartierului. „Nu ştiu dacă prietenul ei a plâns sau nu. Dar eu sunt şocată!”, a declarat o femeie care locuieşte în aceeaşi clădire. „Întregul cartier este acum invadat de mirosul pestilenţial de ceapă putrezită”, a adăugat ea.

Preluat de la: diez.md