justitie-avocat.jpg

În data de 16 februarie 2024, între orele 15.00 și 17.00, la sediul Uniunii Avocaților din Republica Moldova, Asociația Tinerilor Avocați (ATA) va organiza un eveniment intitulat „Acceleratorul pregătirii de succes pentru admiterea în profesia de avocat”.

Activitatea menționată este dedicată avocaților stagiari și are ca scop furnizarea de suport și informații valoroase. Aceasta include participarea membrilor Comisiei de Licențiere și a avocaților recent admisi în profesie, care doresc să susțină examenul de calificare în avocatură.

Obiectivele acestei activități includ discutarea strategiilor eficiente de pregătire pentru examen, furnizarea de resurse utile și împărtășirea experiențelor valoroase. Scopul final este să ofere ghidare și sprijin avocaților stagiari în această etapă crucială a carierei lor.

Misiunea Asociației este dedicată promovării, apărării și consolidării societății tinerilor avocați și avocaților stagiari. Aceasta include orientarea profesională a tinerilor avocați și a celor în devenire, promovarea supremației legii și încurajarea exercitării eficiente a profesiei de avocat. Prin aceste obiective, Asociația își propune să contribuie la dezvoltarea și sprijinirea noilor generații de profesioniști în domeniul juridic.

Formularul de înregistrare îl găsești aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md