Russian-food.jpg
Dacă ești pasionat de gătit sau pur și simplu ai vrea să descoperi mai multe rețete și bucate, atunci avem noutăți bune pentru tine. Site-ul școlii lui Arkadi Novikov, în contextul pandemiei COVID-19, oferă cursuri gratuite până la sfârșitul lunii aprilie.

Arkadi Novikov este șeful celui mai mare proiect educațional gastronomic din Rusia, iniţiat în anul 2016. Școala lui oferă posibilitatea de a studia atât cu frecvenţă, cât și de la distanță, transmite omactiv.md.

Apropo, un curs de bază de bucătar la școala lui Novikov costă 163 000 de ruble (aproximativ 38 000 de lei), iar cursul de copturi pentru amatori – 27 000 de ruble (aproximativ 6 000 de lei).

Dacă vei reuşi să te înregistrezi pe site până la sfârșitul lunii aprilie, vei obţine acces gratuit pentru o lună la orice curs al școlii online (pe site sunt publicate aproximativ 300 de clipuri educaționale). Cursuri sunt numeroase: există lecţii de preparare a deserturilor, a bucatelor de sărbătoare, a chebapului sau a micului dejun. Vei găsi linkul aici. Nu uita să introduci codul promoţional „КАРАНТИН” fără de care nu se va întâmpla magia.

Preluat de la: diez.md