ipiccy_image-4.jpg
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar decorațiunile sunt elementul principal care îți transformă casa sau oficiul într-un adevărat loc magic. Dacă nu ai timp suficient pentru improvizare și nici bani mulți pentru a cumpăra decorațiuni, vezi mai jos câteva idei pe care le poți face singur.

# Decorațiuni pentru ușă

Veți avea nevoie de hârtie colorată, foarfece, clei și o ușă :). Prin gesturi calme tăiem două cerculețe mari și mai multe mici, apoi tăiem și un triunghi de culoare portocalie. Ulterior, le aranjăm frumos pe ușă, așa încât să cream forma unei fețe zâmbitoare. La dorință puteți face din hârtie și un fular ca să nu-i fie frig ușii.


Sursă foto: thecreativestranger

# Coroniță improvizată din globuri

Pentru cei mai inventivi și curajoși propunem o coroniță din globuri pentru brad. O să aveți nevoie de un cuier ușor modelabil din care veți crea baza coroniței cu formă de cerc. Ulterior, veți lua globulețe de culorile pe care le doriți și le veți adăuga una câte una pe acest cuier. De asemenea, la dorință, adițional globurilor, puteți pune și alte decorațiuni specifice Crăciunului.


Sursă foto: housebeautiful.com

# Bol decorativ din globulețe și conuri de brad

Pentru această decorațiune de Crăciun veți avea nevoie de un bol transparent, conuri de brad mai mici, globulețe mai mari (culoarea este la alegere) și luminițe pe baterie. Apoi rând pe rând aranjăm fiecare element în bol așa încât să încapă fiecare element. La final, aprindem luminițele și voilà avem o decorațiune frumoasă de Crăciun care o putem pune oriunde în casa noastră.


Sursă foto: housebeautiful.com

# Ghirlandă din steluțe de coajă de portocală

Știai că coaja de portocală poate deveni o sursă brută pentru decorațiunile hand-made de Crăciun? Dacă nu, atunci îți zicem noi cum poți să o folosești. Vei avea nevoie de o funie subțire, coajă de portocală și o formă de prăjituri cu formă de stea. Cu forma de prăjitură faceți ornamentele din coaja de portocală, apoi faceți la mijloc o gaură și strecurați prin ea funia. De asemenea, dacă aveți și alte forme de prăjituri, care s-ar potrivit atmosferei de Crăciun, simțiți-vă liberi să le folosiți.


Sursă foto: DNYnCrafts.com

# Decorațiuni din conuri de brad și lentă

O decorațiune foarte ușoară și simplă de făcut. Luați o lentă lungă din stofă mai groasă și faceți din ea un băntuleț. După colorați conurile de brad în culoare albă pentru a crea o iluzie a zăpezii, iar la final lipiți conurile de capetele bantului nostru exact ca în imaginea de mai jos.


Sursă foto: housebeautiful.com

# Ghirlandă din brăduți hand-made

Ce fel de Crăciun fără brazi? Pentru a pătrunde mai profund în atmosfera sărbătorilor de iarnă vă propunem o decorațiune specifică acestui sezon. Veți avea nevoie de hârtie colorată, funie și cerculețe decorative de capsare a lucrurilor. Astfel, creați brăduții cu ajutorul hârtiei colorate și agățații de funie brăduții cu ajutorul cerculețelor decorative.


Sursă foto: housebeautiful.com

# Brăduț hand-made

Un alt exemplu de brăduț frumos pentru Crăciun vedeți în imaginea de mai jos. Pentru această decorațiune veți avea nevoie de clei, un con din hârtie, ață de culoare verde și multă imaginație. Cu ajutorul conului și a cleiului facem forma bradului. Prin gesturi simple rotiți ața împrejurul formei geometrice, iar după lăsați să se usuce și scoateți forma de pe con. La final, puteți decora conul cu diverse ornamente pe care le dețineți prin casă.


Sursă foto: Морошка Юлиа

# Brăduți mici din conuri de brad

Un ornament drăguț și accesibil! Veți avea nevoie de conuri de brad, vopsea, dopuri de la sticlele de vin utilizate și steluțe din hârtie și/sau lemn. Conurile le colorați în culoarea verde, ulterior, toate aceste elemente le ornamentați frumos. După, puneți în vârf o steluță cu ajutorul cleiului și aveți un mic brăduț.


Sursă foto: jessicafwalker.com

Preluat de la: diez.md