pixel.png

Elon Musk a anunţat într-o postare pe Twitter venirea pe lume a fiului său. Fondatorul Tesla şi SpaceX, în vârstă de 48 de anu şi partenera lui de viaţă, cântăreaţa Grimes, în vârstă de 32 de ani, au explicat semnificaţia din spatele numelui ales pentru băieţelul lor: X Æ A-12 Musk.

Faptul că cei doi au ales un nume unic pentru fiul lor a stârnit reacţii în mediul online, iar astfel au apărut primele glume pe seama numelui, mai ales că cei din comunităţile din online nici nu-şi explică modul în care acesta poate fi pronunţat.

Cântăreaţa de origine canadiană, pe numele ei real Claire Elise Boucher, a explicat că ”X” vine de la ”variabilă necunoscută”, în timp ce „Æ” este citit ca AI, prescurtarea de la inteligenţa artificială şi tradus ca ”dragoste” în diferite limbi, precum japoneză. Artista a menţionat totodată că o parte din numele fiului lor face referire la un model de avion pe care cei doi îl preferă.

<!–

Formul de quiz

–>

”A-12 = precursorul lui SR-17 (avionul nostru preferat). Fără arme, fără apărare, doar viteză. Ideal pe terenul de luptă, dar lipsit de violenţă”, a adăugat cântăreaţa în vârstă de 32 de ani.

De asemenea, partenera lui Elon Musk a dezvăluit şi că iniţiala ”A” din nume reprezintă ”Arhanghel”, care descrie piesa ei muzicală favorită. X Æ A-12 este primul copil al cuplului. Elon Musk mai are alţi cinci copii- gemenii Griffin şi Xavier şi tripleţii Damian, Saxon şi Kai din mariajul anterior. Cântăreaţa Grimes a confirmat sarcina în luna ianuarie, când a publicat pe Instagram o postare în care vorbea despre cât este de dificil să fii însărcinată şi să lucrezi.

Preluat de la: csid.ro