fossil.jpg

Alegerea unui ceas de mână necesită multă atenție și cercetare. Ceasurile sunt de diferite modele, mărimi, designuri, culori, astfel încât fiecare bărbat să-și poată alege accesoriul după propriul stil vestimentar sau eveniment la care participă. În acest articol îți vom descrie cum să alegi corect ceasuri bărbătești Fossil ca să te simți întotdeauna încrezător și stilat.

Ceasul de mână este considerat a fi un accesoriu inevitabil dacă dorești să-l asortezi cu o ținută elegantă. Odată cu evoluția stilului vestimentar, și funcționalitatea ceasului a evoluat. Bărbații sunt nevoiți să atragă mai multă atenție la alegerea unui ceas modern și care să corespundă cu nevoile lor. Mai jos te invităm să afli la ce să atragi atenția când îți vei alege ceasuri Fossil bărbați.

Brandul pune la dispoziție o varietate de ceasuri bărbătești pentru orice ținută, de la cea clasică sau casual până la cea minimalistă ori sportivă.

Când vine vorba de alegerea unui ceas bărbătesc, cu siguranță vei dori unul care să se simtă confortabil pe încheietura mâinii, să fie suficient de ajustat pentru a nu aluneca, dar și, în același timp, să nu te deranjeze. Nu în ultimul rând, să aibă un aspect plăcut și să fie creat din materiale de calitate.

Câteva dintre cele mai populare ceasuri pentru bărbați sunt Fossil Machine, Fossil Nate, Fossil Flight Black Chronograph, Fossil Keaton. Ceasurile variază în ceea ce privește designul, dar în fiecare caz poți fi sigur că primești produse originale, de calitate, cu mecanisme de cuarț fiabile. În gama Fossil mai este un ceas special numit Fossil Decker. Acest model are cadrane mari și îi oferă purtătorului o varietate de caracteristici suplimentare: cronografe și gradații pe partea exterioară a cadranului.

Când alegi un accesoriu de acest fel, ia în considerare dimensiunea și lățimea carcasei și materialul curelei (oțel, silicon sau piele naturală). În general, există mai multe dimensiuni de carcase în funcție de grosime. Nu uita că mărimea încheieturii tale de la mână trebuie să se potrivească ideal cu dimensiunea carcasei. Iată ce mărimi sunt cele mai populare.
# carcasă subțire (slim) – între 4 și 6 mm;
# carcasă medie – între 7 și 12 mm;
# carcasă mare – între 13 și 15 mm.

Pentru a alege un ceas elegant, pe placul tău, decide din ce material îți dorești să fie cureaua. Brățara metalică este mai grea și mai groasă decât cea din piele ori silicon. Cu toate acestea, ceasurile bărbătești Fossil arată mai bine pe încheieturile mai mari, pe când cele din piele sau silicon se potrivesc pentru mâni mai subțiri. Dacă totuși preferi benzi din metal, te sfătuim să alegi brățară de metal subțire. Totuși, această chestiune în mod exclusiv ține de preferința personală a purtătorului.

Încă un element caracteristic ceasurilor Fossil bărbați ține de elementele decorative. Cu toții cunoaștem că detaliile contează. De aceea, gândește-te ce elemente de design te-ar scoate în evidență purtând ceasuri Fossil bărbați. Îți recomandăm să atragi atenția la funcționalitatea cadranului. Acest element îți poate oferi o multitudine de informații relevante și utile pentru o zi productivă.

Una dintre caracteristicele-cheie pentru un ceas elegant și funcțional este mecanismul care ține cont de timpul tău. Cu un mecanism de calitate niciodată nu vei întârzia la întâlniri și vei putea întotdeauna să controlezi fiecare minut.

Astfel, în ceasurile Fossil sunt integrate trei tipuri de mecanisme:
# mecanismul quartz este acel mecanism care funcționează în baza a trei componente: oscilatorul quartz, motorul pas cu pas și circuitul integrat. Oscilatorul quartz emite un semnal la fiecare frecvență precisă, care este apoi transformat de motorul pas cu pas în mișcarea indicatoarelor. Precizia de mers standard pentru aceste modele de ceasuri este de ±15-20 de secunde pe lună.
# mecanismul automat este un mecanism al cărui arc principal este strâns de către mișcarea naturală a incheieturii purtătorului. Când scoți ceasul de pe încheietura mâinii, el va continua să funcționeze timp de aproximativ 48 de ore de unul singur. La început, ceasul cu mecanism automatic trebuie purtat pentru o perioada de aproximativ doua luni, timp necesar ceasului sa atingă starea de funcționalitate pentru care a fost creat.
# mecanism solar este un mecanism care absoarbe energia solară care pătrunde prin cadran și o transformă în energie electrică, iar mai apoi este stocată într-un acumulator.

Cu ceasuri Fossil bărbați poți face sport în orice condiții. Ceasurile sunt rezistente la apă și la o presiune de până la 50 de metri adâncime. Procurând acest accesoriu modern și inovativ, obții într-un singur pachet nu doar eleganță și durabilitate, dar și siguranță în calitatea produsului.

Cum vezi, ceasurile Fossil sunt create pentru a-ți contura individualitatea și pentru a pronunța stilul de viață. Cu orice ceas din gama Fossil vei primi o doză puternică de încredere și dorință de a-l purta permanent.

Preluat de la: diez.md