z25818471VMetallica-w-czasie-kwarantanny-udostepnia-swoje-wy.jpg
Formaţia Metallica va urca pe scenă pentru prima dată în 2020, pentru a susţine un concert care va fi difuzat în cinematografele drive-in din America de Nord.

După o pauză de aproape un an, trupa Metallica a anunțat că primul concert pe care îl vor susține aproape un an va fi difuzat pe 29 august în cadrul seriei intitulate „Encore’s Drive-In Nights”, transmite AGERPRES.

Ca și ceilalți colegi de breaslă, membrii formației Metallica – Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett şi Robert Trujillo au fost nevoiţi să îşi reprogrameze şi să îşi amâne concertele în contextul pandemiei declanşate de noul coronavirus.

Concertul urmează să fie filmat într-o locaţie din apropierea sediul trupei, din California de Nord şi va fi editat şi mixat de echipa de producţie premiată a formaţiei Metallica, la cele mai înalte standarde posibile.

De asemenea, fanii vor putea urmări imagini surprinse în decursul celor patru decenii de carieră a trupei, distinse cu numeroase premii muzicale, inclusiv mai multe trofee Grammy.

Preluat de la: diez.md