mirabela-1.jpg

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate artiste muzicale din România, însă viața nu a fost tocmai ușoară pentru ea. Deși pe scenă apare mereu zâmbind, în spatele cortinei se află adevărate drame care i-au marcat existența. Solista a făcut declarații sfâșietoare! 

Mirabela Dauer, în vârstă de 76 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din țară. Însă în spatele imaginii de femeie puternică se ascunde o mare suferință. Solista a avut o copilărie dificilă. Îndrăgita cântăreață din România a fost afectată de faptul că tatăl ei a fost la închisoare pe vremea când ea era doar o copilă. Bărbatul a ajuns după gratii pentru că avea o funcție importantă la acea vreme.

Invitată în cadrul unui podcast, interpreta a făcut confesiuni dureroase despre copilăria tristă de care a avut parte. După ce tatăl ei a fost luat la închisoare, solista a rămas în grija mamei și a unchiului său.

„Dumnezeu s-o odihnească. Mama mea este îngropată la Ierusalim. De câte ori mă duc, merg și la ea. Mama mea a fost o micuță alintată, care ne-a crescut pe noi, pe mine și sora mea. Tăticul a adorat-o și a ținut-o acasă pentru a avea grijă de noi. Acum, mamele, nevestele, săracele, trebuie să muncească și să se spetească pentru a familie”, a declarat vedeta, în emisiunea lui Cristi Brancu, la Prima TV.

Deși era destul de mică când tatăl ei a fost luat și dus la închisoare, momentul a marcat-o profund pe Mirabela Dauer.

„Până la 3 ani, l-au luat pe tata, l-au săltat și l-au băgat la pușcărie. N-am avut o copilărie frumoasă, noroc cu unchiul nostru, ziarist, dat afară. Eu m-am născut evreică și tăticul meu a avut o funcție pe la Ministerul Comerțului. Dar comunist. Tatăl meu a fost un comunist nebun, credea în chestia asta, dar era un comunist frumos, un altfel de comunist. Nu ce s-a întâmplat, altfel.

Dușmanul poporului. I s-a înscenat. Mama mea, fiind o mică alintată, că tata n-a lăsat-o la muncă niciodată, unchiul meu a avut grijă de noi. A trebuit să muncească la un magazin sora mea. Căra coșuri. Ajuta la diferite magazine. Restul, avea grijă unchiul meu. Ultima imagine pe care am avut-o cu tata a fost la pușcărie la Văcărești, pe deal. În mijloc era gardianul, după gratii tata, eu în față. Stăteam în brațe la unchiul meu, la grilajele alea și făceam „Tăticul meu, tăticul meu”, mai povestea solista.

Mirabela Dauer a mărturisit că cea mai mare suferință a tatălui său a fost divorțul ei de cel de-al doilea soț, care i-a luat și copilul. De supărare, bărbatul a paralizat, iar mai apoi s-a stins din viață. Artista nu ține legătura cu fiul ei, Alexandru.

„I-am făcut foarte mult rău tatălui meu cu al doilea mariaj. Cel de-al doilea soț mi-a luat copilul. Tatăl meu a paralizat din cauza asta și chiar atunci a murit!”, mai spunea solista, într-un alt interviu.

Sursa foto: Facebook Mirabela Dauer

Preluat de la: csid.ro