diez-share-facebook.png
Persoanele care activează în domeniul IT și care doresc să obțină o certificare prestigioasă (Oracle Certified Professional) în limbajul de programare Java, pot participa la un eveniment gratuit la Tekwill. Participanții vor avea oportunitatea să cunoască mentori calificați care vor face networking cu cei interesați, precum și vor împărtăși din experiența lor. 

La DEMO DAY: Java Professionals vei afla mai multe detalii despre Certificarea OCP pentru profesioniștii limbajului de programare JAVA, având posibilitatea să interacționezi cu mentori din cadrul companiei Endava, dornici să împărtășească din vasta lor experiență, despre toate aspectele Certificării OCP, precum să îți și răspundă la toate întrebările care te interesează.

Certificarea Java este recunoscută ca fiind de cea mai înaltă calitate și cea mai recomandată în domeniul tehnologiei informației. Pentru a obține Certificare OCP, este necesar să posezi Certificarea OCA. În cadrul pannel-ului, vei avea posibilitatea te înregistrezi fie pentru cursul de JAVA PROFESSIONALS OCP, (în cazul în care posezi certificare OCA deja), fie pentru testare.

Evenimentul are loc pe 20 iunie, cu începere de la ora 18.30, la Tekwill, str. Studenților 9/11, Chișinău. Intrare liberă, în baza înregistrărilor preventive. Te poți înregistra aici.

Preluat de la: diez.md