9U-920x481-1.jpg
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează cetățenii Republicii Moldova, deținători de pașapoarte biometrice, despre actualizarea restricțiilor de călătorie pe teritoriul UE și nu doar.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene are activat un Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 – (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova) sau din străinătate la: +373 22 788 722. Operatorii au program de luni până vineri între orele 8.0 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteţi expedia un mesaj: prin e-mail la [email protected] sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel.

Cetățenii Republicii Moldova care sunt în străinătate și au nevoie de asistență și informații în contextul pandemiei COVID-19 sunt rugați să monitorizeze actualizările publicate pe paginile web și Facebook ale misiunilor diplomatice sau ale oficiilor consulare din statele de reședință. Lista poate fi accesată AICI.

Preluat de la: diez.md