aa00a535836b793028642f4.jpg
Disneyland Paris şi-a redeschis porţile pe 15 iulie, cu o capacitate de primire limitată, după patru luni de când a fost închis din cauza pandemiei de COVID-19.

„Întâmpinaţi de fundalul sonor al unei muzici festive, primii vizitatori, purtând mască, iar unii dintre ei şi inconfundabilele «urechi de Mickey», şi-au făcut intrarea în parc în jurul orei 8.0 GMT”, transmite AGERPRES.

Oaspeţii au fost întâmpinaţi de mascotele Mickey, Pluto sau Chip şi Dale, care au dansat pe un podium, la distanţă de vizitatori.

„Ce bucurie e să ne aflăm alături de voi şi să vă putem primi din nou”, a declarat Natacha Raflaski, preşedinta Disneyland Paris, cu prilejul unei ceremonii fără public desfăşurată cu puţin timp înainte de deschiderea porţilor şi retransmisă pe reţelele de socializare.

Parcul de distracţii din Marne-la-Vallée, în regiunea pariziană, nu va reveni imediat la o funcţionare normală, deoarece „numărul de vizitatori va rămâne limitat”, a indicat Disneyland fără să precizeze limita propusă.

Măsurile de igienă au fost întărite: în afara măştilor obligatorii pentru toţi vizitatorii cu vârsta peste 11 ani, distanţarea fizică este pusă în aplicare la cozile de aşteptare din dreptul fiecărei atracţii. Totodată, au fost instalate peste 200 de puncte de distribuţie a gelului hidroalcoolic.

„Interacţiunile apropiate, inclusiv îmbrăţişările” cu mascotele şi personajele Disney rămân indisponibile temporar, fiind o normă de precauție.

Și celebra paradă a personajelor rămâne suspendată pentru moment, iar în ceea ce priveşte cazarea, un prim hotel (Disney’s Newport Bay Club) şi-a redeschis miercuri porţile şi va fi urmat de altele pe parcursul verii.

Preluat de la: diez.md