pasăre.jpg
Natura inspiră. Acest fapt a fost demonstrat de numeroși muzicieni, pictori, poeți, designeri. Silvia Ursul, de asemenea, se regăsește în natură. Tânăra e pasionată de păsări sălbatice și deja de cinci ani împărtășește toate cunoștințele pe care le acumulează și încearcă să inspire cât mai mulți tineri să aprecieze lumea fascinantă în care trăim. În acest sens, Silvia a creat și o pagină de Telegram, care are menirea să-și provoace abonații să iasă din case și să descopere natura.

„Mă fascinează lumea vie și pot spune cu mâna pe inimă că de aici îmi extrag «combustibilul» necesar pentru a trăi. În acest sens, de cinci ani creez conținut pentru site-ul www.sppn.md și pentru pagina de Facebook Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii. De asemenea, tot de cinci ani întrețin o rubrică permanentă în revista NATURA – publicație de ecologie, turism și cultură, dedicată păsărilor sălbatice”, spune Silvia.

Tânăra menționează că simte că nu are suficient spațiu să-și expună toată cunoștințele despre păsări. „De aceea, am decis să creez un canal de Telegram pentru a vorbi mai nuanțat despre păsările sălbatice. Dacă sunteți curioși, vă invit pe acest canal ca să fiți informați despre lumea păsărilor sau, mai exact, despre lumea pe care o împărțim cu ele fără să ne dăm seama.”

Silvia ne promite că ne va învăța cum să dibuim urmele (dar nu numai) păsărilor sălbatice, cum să le găsim în natură și să le înțelegem cerințele de trai. Tânăra speră să încurajeze cât mai mulți oameni să îndrăgească aceste creaturi.

„Eu voi posta de trei ori pe săptămână și vă voi oferi subiecte pe care le consider relevante. Dar nu ezitați să sugerați și voi temele care vi se par prioritare!”

Link la canalul de Telegram găsiți AICI.

Preluat de la: diez.md