petreceri-vara-distractie.jpg

Dacă încă nu ți-ai stabilit planurile pentru săptămâna viitoare, iată câteva idei pentru a te relaxa și a te distra în Chișinău. De la ateliere interactive și concerte de muzică clasică până la o Șezătoare de Sânzâiene plină de magie. E timpul să îți recapeți energia și să te bucuri de timpul tău liber la maxim!

Este un eveniment dedicat iubitorilor de limbi străine. Această activitate îți oferă ocazia perfectă să îți exersezi abilitățile lingvistice, să descoperi noi culturi și să faci cunoștință cu oameni din diverse colțuri ale lumii, într-o atmosferă prietenoasă și deschisă. Vei avea parte de conversații în diferite limbi, precum germană, franceză, italiană, engleză și japoneză.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Înscrie-te aici la International Language Café.

Ești așteptat la un concert de muzică clasică, unde vor răsuna opere din trei secole diferite. De la Bach la Debussy! Vor fi auzite două viori: a lui Daniel Lazăr (Cluj-Napoca) și a lui Dan-Iulian Druțac (Londra), precum și un pian sub degetele lui Marcel Lazăr (Viena). Imediat după concert, va avea loc o proiecție de film în cadrul festivalului TIFF la Chișinău.

Accesul la film este gratuit. Mai multe detalii despre concert și bilete găsești aici.  

Klumea te invită să îmbrăci cămășile tradiționale și să vii pe 24 iunie, în pauza de masă la ora 13.00 în scuarul teatrului Mihai Eminescu. De acolo participații vor face o promenadă spre curtea Președinției Republicii Moldova unde se va face o șezătoare pe iarbă verde. Ia-ți cu tine coronițe din flori, pături și gustări!

Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

IA MANIA revine pe 29 iunie la Holercani, pe malul Nistrului! Anul acesta festivalul împlinește 10 ani, timp în care organizatorii au unit tradiții, oameni, cultură, gastronomie și dragoste de țară. Copiii sub 12 ani și pensionarii intrare gratuită la prezentarea unui act de identitate.

Biletele pot fi procurate pe iTicket.

Iusty Art Gallery te invită la cea de-a doua reprezentare a spectacolului Academia Zâmbetului, a dramaturgului japonez Koki Mitani. Trăiește o experiență unică – THEATRE on the ROOFTOP, un teatru cu adevărat la înălțime! Vei avea parte de experiența imersivă a unui spectacol, în care peisajul urban, apusul de primăvară și atmosfera orașului devin parte a decorului teatral!

Biletele pot fi procurate pe iTicket.

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO îți oferă oportunitatea de a participa la un curs de japoneză, desfășurat sub îndrumarea unui moldovean dedicat învățării acestei limbi – Loran Zmuncilă.

Participarea este gratuită, dar necesită o înregistrare pealabilă. Mai multe detalii aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md