georgina-scaled.jpg

Georgina Rodriguez, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, a dezvăluit secretele dietei sale pentru a se menține într-o formă excelentă la vârsta de 30 de ani. Într-un interviu acordat revistei Women’s Health, Georgina a împărtășit detalii despre regimul său alimentar zilnic.

Pe lângă faptul că este o mamă devotată, Georgina are grijă și de felul în care arată. Cum imaginea este destul de importantă pentru ea, partenera de viață a lui Ronaldo are un anumit regim de la care nu se abate niciodată. În plus, ea face și mult sport, pentru a-și menține corpul tonifiat și pentru a arde mai ușor caloriile.

În ciuda faptului că a născut de două ori, Georgina este într-o formă fizică perfectă. Bruneta are forme de invidiat, iar pe rețelele de socializare face furori.

„Dimineața, am o omletă franțuzească cu suc de portocale și cafea cu lapte. La mijlocul dimineții, după antrenament, mănânc o banană. La prânz, aleg un piure, carne la grătar și legume. Pentru gustare, uneori optez pentru scoici cu lămâie, iar la cină, mănânc similar cu prânzul”, a declarat Georgina, pentru Women’s Health Magazine.

De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, urmează o dietă extrem de strictă pentru a se menține în cea mai bună formă fizică. Fizicul său „sculptat” este rezultatul unei alimentații riguroase, pe care italienii de la Gazzetta dello Sport o numesc „de maniac”.

Ronaldo consumă zilnic șase mese bine structurate. La micul dejun, mănâncă ouă, pâine prăjită, brânzeturi cu conținut redus de grăsime și suc proaspăt de portocale. Prânzul său constă în piept de pui cu salată sau paste integrale, iar masa de seară include pește cu legume, orez sau fasole. Fotbalistul acordă o mare atenție grăsimilor, limitându-se la maxim trei linguri de ulei pe zi.

Celelalte trei mese sunt gustări mai mici. Între mese, Ronaldo consumă uneori o bucată mică de ciocolată, dar de cele mai multe ori alege fructe, legume sau avocado pe pâine prăjită.

Există totuși un fel de mâncare căruia Cristiano Ronaldo nu îi poate rezista: bacalhau a bras. Aceasta este o specialitate portugheză din pește cod, cartofi prăjiți și ouă. Această „bombă calorică” este preferată de Ronaldo, mai ales când este gătită de mama sa.

Sursă – https://www.sportskeeda.com/football/news-cristiano-ronaldo-s-girlfriend-georgina-rodriguez-reveals-daily-diet-doesn-t-include-iberian-ham-says-addicted-netflix-series

Sursă foto – Instagram Georgina Rodriguez

Preluat de la: csid.ro