WhatsApp-Image-2024-05-17-at-10.08.09.jpeg

Roxana Ionescu se consideră o norocoasă. Fosta asistentă tv reușește să se mențină într-o formă de zile mari și să aibă o greutate constantă. Vedeta a spus care e secretul ei!

De câțiva ani buni, Roxana Ionescu se menține la greutatea de 51 de kilograme. Fosta asistentă TV recunoaște că nu prea are timp pentru sport, însă încearcă să fie activă atât cât se poate. Cât despre alimentație, vedeta nu are un regim alimentar drastic, însă este atentă să nu facă exagerări de niciun fel.

„De ceva timp, mă mențin la o greutate de 51  de kilograme. Mă ajută… Mama Natură, mă ajută Doamne, Doamne, conformația și poate genele de la părinți. Am și puțină grijă. Fac puțin sport, dar doar atunci când am ceva timp liber. Dacă nu, ies la alergat în jurul casei. Dacă azi mănânc mai mult, mâine mănânc mai puțin. Sau mai deloc. Sau trec pe salate. Dar tot timpul, teama să nu mă îngraș, teamă ce odată cu vârsta îți vine din ce în ce mai mult în minte, te face să fii echilibrată. Iar echilibrul este cel mai bun în orice’, a declarat Roxana Ionescu.

De-a lungul timpului, stilul de viață sănătos și echilibrat a ajutat-o pe Roxana Ionescu să slăbească 15 kilograme: “Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste, spunea Roxana Ionescu.

Vedeta nu s-a ferit să recunoască că odată cu înaintarea în vârstă s-a temut ca nu cumva să acumuleze kilograme în plus, astfel că a făcut schimbări majore în rutina sa.

Roxana Ionescu trăiește o viață foarte liniștită de când a renunțat să mai apară pe micile ecrane ale telespectatorilor. Aceasta a reușit să acapareze ani la rând atenția publicului cu formele sale voluptoase. De câțiva ani buni, fosta dansatoare a renunțat la lumina reflectoarelor și s-a mutat alături de soțul ei Tinu Vidaicu, la Timișoara.

Citește și: Dieta Taniei Budi | La ce alimente a renunțat, pentru a arăta impecabil la 56 de ani

FOTO: Instagram @roxanaionescu

Preluat de la: csid.ro