pixel.png

Brigitte Macron, soţia în vârstă de 67 de ani a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, în vârstă de 42 de ani, în ciuda vârstei sale încă este apreciată pentru silieta pe care o are. Deşi apariţia ei la braţul tânărului soţ a stârnit controverse, iar relaţia celor doi s-a menţinut pe primele pagini, multe femei au privit-o ca pe o sursă de inspiraţie, în special pentru felul în care arată. Aşadar, una dintre cele mai mari curiozităţi are în vedere dieta pe care prima doamnă a Franţei o urmează.

Brigitte Macron s-a retras din cariera sa de profesoară de literatură încă din 2015, perioadă în care preda la unul dintre cele mai prestigioase licee private din Paris. Decizia de a renunţa la cariera ei a venit odată cu schimbările apărute în cariera soţului ei, motiv pentru care şi-a dorit să-i fie alături în acţiunile politice. Cei doi şi-au unit destinele în octombrie 2007, la un an după ce Brigitte a divorţat de primul ei soţ, André-Louis Auzière, alături de care are trei copii. Fosta profesoară este admirată pentru aspectul pe care-l afişează şi, nu de puţine ori, a fost numită chiar style icon.

Ce mănâncă Brigitte Macron pentru a-şi menţine silueta?

Prima doamnă a Franţei urmează un plan alimentar destul de simpluş. Potrivit Guillaume Gomez, chef-ul Palatului Elysee, Brigitte Macron cere ca mesele ei să fie bogate în fructe şi legume. Mai exact, în fiecare zi se asigură că mănâncă 10 fructe şi legume, în special pe cele de sezon. Bineînţeles, alegerile sale culinare nu sunt întotdeauna aceleaşi, menţionând că varietatea este cheia.

<!–

Formul de quiz

–>

Dacă fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, a eliminat din meniu brânza şi vinul, două dintre alimentele preferate de mulţi turişti dornici să le testeze ori de câte ori ajung în Franţa, soţia preşedintelui Emmanuel Macron nu se fereşte de aceste produse, ba chiar le consumă cu plăcere.

 

Preluat de la: csid.ro