bianca-dr.jpg

Bianca Drăgușanu, cunoscută pentru fizicul impecabil, s-a hotărât să țină o dietă înainte de Crăciun. După ce a recunoscut că a exagerat cu consumul de alimente bogate în calorii, diva a decis că este timpul pentru o schimbare. Bianca a cerut ajutorul unui nutriționist pentru a-și crea un regim personalizat, menit să o ajute să-și recapete silueta dorită.

Deși multe femei o admiră pentru felul în care arată și visează la o siluetă ca a ei, Bianca Drăgușanu nu este complet mulțumită de ceea ce vede în oglindă. Blondina a recunoscut că în ultima perioadă a avut o alimentație nesănătoasă.

„Am fost la munte recent și am mâncat de am spart. Eu am, de 7 ani, cam aceleași kilograme. Însă, în ultima vreme, am mâncat multe prostii: cartofi prăjiți, cornulețele, prăjitură Pavlova, preferata mea. Așa că am decis să intru la regim. Cu acest regim să nu credeți, însă, că mă înfometez. E o dietă personalizată. Într-adevăr, primele zile sunt mai dificile. Secretul este, însă, să respectați cu strictețe meniul nutriționistului și să nu vă abateți de la el nicio secundă!”, a anunțat Bianca pe pagina ei de socializare.

Bianca Drăgușanu urmează „dieta colibri”. Cu ajutorul acestui regim, vedeta slăbește 3 kilograme în doar câteva zile. Un element esențial al acestei diete este consumul unui pahar de apă cu 30 de minute înainte de fiecare masă. Prin acest truc, se reduce senzația de foame și se ușurează digestia.

Determinată să ducă un stil de viață sănătos, Bianca Drăgușanu l-a încurajat și pe partenerul său, Gabi Bădălău, să își îmbunătățească forma fizică. Acesta se antrenează acum intens la o sală din București, sub îndrumarea lui Andrei Ivan, antrenorul vedetelor.

„El acum arată cel mai bine de când l-am cunoscut eu, a ajuns la cea mai bună versiune a lui. Mi se pare normal să fie așa, pentru că e cu mine, nu?!”, a declarat Bianca Drăgușanu, mândră de progresul iubitului său, la emisiunea Xtra Night Show.

Sursă foto – Facebook Bianca Drăgușanu

Preluat de la: csid.ro