s-2.jpg

Pentru prima dată în istoria Summitului Internațional al Primarilor, acesta va fi găzduit de Republica Moldova. În acest context, organizatorii recrutează voluntari care vor contribui la organizarea și buna desfășurare a evenimentului.

Summitul, aflat la cea de-a cincea ediție, va aduna primari, lideri locali și experți pentru a discuta despre sustenabillitate, impactul tehnologiei asupra managementului urban și strategiile pentru întărirea rezilienței comunităților.

Voluntarii selectați vor beneficia de:
# acces exclusiv la sesiunile și evenimentele summitului;
# vor primi certificate de voluntari;
# vor avea asigurată mâncare și apă pe toată durata zilei;
# vor ajuta la organizarea propriu-zisă a evenimentului.

Responsabilitățile voluntarilor:
# verificarea listelor de prezență în dimineața evenimentului a persoanelor care vor fi transportate de la Chișinău la Dănceni;
# completarea listelor de prezență;
# distribuirea insignelor pentru oaspeți și speakeri;
# asistarea organizatorilor în timpul evenimentului;
# asistarea echipei tehnice în timpul evenimentului.

Persoanele interesate să devină voluntari sunt îndemnate să completeze acest formular de înregistrare. Termenul-limită pentru înscriere este 31 martie, ora 14.00.

Evenimentul se va desfășura pe 11 aprilie în satul Dănceni, raionul Ialoveni, fiind organizat de Fondul Enterprise Western NIS. Aici puteți vedea mai multe informații despre istoria și activitatea summitului.

Tema summitului din acest an este „Construirea Comunităților Reziliente prin Inovație și Cooperare”, obiectivele fiind următoarele:
# introducerea de abordări inovatoare pentru managementul urban;
# încurajarea dezvoltării sustenabile;
# facilitarea accesului la fondurile Uniunii Europene;
# promovarea colaborării pentru revitalizarea și fortificarea orașelor, cu un accent deosebit pe abordarea provocărilor cu care se confruntă Ucraina.

Inițiat în 2016 în Ucraina, Summitul Internațional al Primarilor a evoluat într-un eveniment esențial pentru oficialii guvernamentali locali la nivel global pentru a împărtăși perspective și a învăța unul de la altul. Acesta este mai mult decât o conferință, este un loc pentru inițierea de noi proiecte semnificative și colaborări.

La edițiile precedente, summitul a atras lideri ai orașelor din întreaga lume, poziționându-se ca un forum esențial pentru schimbul de strategii eficiente, soluții inovatoare și abordări convingătoare despre progresul urban.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md