1290x720.jpg
Noul sezon tomnatic așteaptă răbdător să ne luăm rămas bun de la zilele călduroase de vară și să ne pregătim a la carte pentru zile răcoroase, dar la fel de bogate și minunate. În această toamnă, Shopping MallDova ți-a pregătit colecții inedite, care te vor inspira să creezi ținute stilate și practice pentru orice ieșire și care vor da șifonierului tău de toamnă o doză de prospețime.


La Shopping MallDova, brandurile te întâmpină atât cu modele trendy, cât și cu accesorii stilate pe care este musai să le ai în sezonul rece

Brandurile preferate te invită să spargi monotonia ținutelor în culori închise și să optezi pentru nuanțe elegante de toamnă: burgundy, maro și galben ruginiu. La Shopping MallDova vei găsi pulovere, jachete moderne și geci, care-ți vor completa perfect look-ul de zi și te vor însoți la plimbările de seară.

Și brandurile de încălțăminte te vor bucura cu o colecție dinamică și comodă, oferindu-ți ocazia ideală să ieși din tipare, fără a pierde din libertatea de mișcare.

O sesiune de shopping trebuie completată și cu achiziția accesoriilor cu accent: poșete, eșarfe, bijuterii, ceasuri și berete, care îți vor defini stilul unic.

<!–

–> <!–

–>

Tu ce ți-ai cumpăra din noua colecție? Dacă nu ai descoperit-o încă, ești invitat la Shopping MallDova. Cu siguranță vei fi absolut încântat/ă de hainele și accesoriile noii colecții toamnă-iarnă 2021!

Preluat de la: diez.md