1486978569607.png

Pe 14 februarie, la 14:00, în Parcul Valea Morilor din Chișinău, la Scara Cascadelor, Clubul Ecologiștilor al LTM își propune să adune tinerii îndrăgostiți la un loc, cu scopul de a promova dragostea sinceră, pură și frumoasă, dar și de a înveseli tinerii care în această zi li se vor alătura.

Notele muzicale și buna dispoziție a tinerilor voluntari, membri ai Clubului Ecologiștilor al LTM îi va încălzi pe trecătorii îndrăgostiți sau pe cei care se vor alătura voluntarilor pentru ai susține, bucurându-se de muzica acestora sau fredonând.

„Vă așteptăm într-o companie plăcută ca să vă molipsim de dragoste și să vă încălzim urechile cu niște muzică LIVE.”, spun organizatorii.

Printre chitariștii cvare vor încălzi atmosfera se numără Alexandru Urușciuc, Alexandrina Carpovici, Andrei Pîrțu, Vladislav Pînzari, Vitalie Timuș, iar pe lângă propriile cântece de dragoste, aceștia vor cânta și ceva din muzica din topul cântecelor de dragoste. 

La eveniment sunt invitați toți doritorii, care se gândesc unde să petreacă frumos timpul de 14 februarie, fără a cheltui bani.

De asemenea, este binevenită orice persoană care se regăseşte la cel puțin una dintre următoarele categorii: 
– apreciază arta, 
– are un instrument muzical și vrea să fie alături de chitariștii noștri, 
– vrea să ne susţină cu bună dispoziţie, 
– îi place să fredoneze cântece de dragoste, 
– încă nu şi-a găsit jumătatea, 
– şi-a găsit jumătatea şi vrea să petreacă timpul frumos în compania unor tineri voluntari talentaţi. 

Pentru mai multe informații te poți adresa la: 076 00 50 67 sau accesează pagina de Facebook a evenimentului.

Preluat de la: Zugo.md