cats-9.jpg

Ceaiul este ideal în anumite momente, fie dimineața înainte de cafea, fie seara înainte de somn. Cu toate acestea, Teodora Stoica, fiica cunoscutului manager de fotbal Mihai Stoica, a dezvăluit de ce nu ar trebui să alegem niciodată ceaiul la plic.

Invitată în emisiunea „La Măruță” de pe PRO TV, Teodora a împărtășit o poveste de viață profund emoționantă. La doar 24 de ani, a fost diagnosticată cu cancer cu metastaze la plămân și la coloană. În ciuda șocului și groazei inițiale, tânăra nu s-a lăsat înfrântă. Sprijinită de cei dragi și cu o voință de fier, Teodora a învins boala și și-a transformat complet stilul de viață.

După momentele de groază prin care a trecut, tânără a renăscut. Ea s-sa apropiat de Dumnezeu și a adoptat un stil de viață sănătos, din care a aliminat multe alimente.

„Până atunci, relația mea cu Dumnezeu era inexistentă, dar am început să citesc, am început cu rugăciune și, practic, vorbeam cu El, sună ciudat, însă când nu ai cu cine să vorbește, Dumnezeu mereu te ascultă. De atunci au început să apară doar semne pozitive”, a mărturisit Teodora Stoica la PRO TV.

După lupta îndelungată cu boala, Teodora a început să investească în propria sănătate. Ea a început să studieze nutriția, devenind nutriționist acreditat. În această calitate, ea avertizează asupra pericolelor ascunse în ceaiul la plic, subliniind că pliculețele conțin adesea microparticule de plastic, care sunt dăunătoare pentru sănătate.

Ceaiul trebuie să-l bei vărsat, pentru că are multe microparticule din plastic,” a explicat ea.

„Întotdeauna mi-am ales informațiile, mi-am ascultat corpul. Am testat și am văzut ce funcționează la mine și ce nu,” a mi spus Teodora.

Tânăra a subliniat importanța eliminării lucrurilor toxice din bucătărie și a adoptării unei alimentații sănătoase și echilibrate.

„Pot să fac un plan să mănânci ca la carte, dar și ce să scoți din bucătărie, pentru că sunt foarte multe lucruri toxice, tigăi… Pliculețul de ceai…”, a mai dezvăluit Teodora.

Sursă foto – Facebook

Preluat de la: csid.ro